Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Augusztus 15. 19:00, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Beleremegett a városközpont a dübörgésükbe

Beleremegett a városközpont a dübörgésükbe

Óriási sikere volt ma (augusztus 15-én) az Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó kaszkadőreinek a városi sportcsarnok előtt tartott bemutatón és az azt megelőző felvonuláson.

Valamivel 14 óra után dübörögtek végig a vasparipákkal a Kossuth utcán,majd a KÉSZ Aréna Sportcsarnok parkolójában tartottak bemutatót tudásukból az oldalkocsis csodamasinákkal és egy szuper Trabanttal.

A felvonuláshoz a környékbeli motorosok (nem csak az oldalkocsisok) mind-mind csatlakoztak, így szinte végeláthatatlan sor dübörgött végig a platánfákkal szegélyezett főutcán.

A sportcsarnok udvarán a közönség a trópusi hőség ellenére is lelkes tapssal biztatta a fiúkat akrobatikus ügyességgel bemutatott előadásukon. Időseknek-fiataloknak, fiúknak-lányoknak egyaránt maradandó élményt nyújtott a kis csapat.

A bemutatót követően "hazatértek" a Parkerdőbe, ahol gyerekmotoroztatással folytatódott a nap. Az este folyamán pedig koncertek sora fogja szórakztatni a nagyérdeműt. Még nincs késő kisétálni és eltölteni egy kellemes estét az egyesek számára talán különc, de mégis belevaló és vidám motorbarátokkal.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.