Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Március 22. 20:04, szerda | Helyi sport

Berobbant a triatlon-szezon!

Berobbant a triatlon-szezon!

A Kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület versenyzői számára valósággal berobbant az idei szezon.

Sokan még alapoznak, de az olaszországi Caorleban már Junior Duatlon EB-t rendeztek. (A duatlon 5 km futásból 20 km kerékpározásból és végül még 2,5 km futásból áll.)

Három félegyházi versenyző nevezett, sajnos Papp Laura későn gyógyult ki a februári náthaszezonból, ezért nem vállalta a részvételt.

Kellemes tavaszias időben rendezték a versenyt. A futópálya a történelmi belvárosban kanyargott és rengeteg szurkoló buzdítása mellett haladhattak el a versenyzők.

A kerékpározás sajnos közepes minőségű aszfalton zajlott, sok trükkös kanyarral, de a félegyházi fiúk jól vették az akadályokat. Az igen erős mezőnyben 3K Sportegyesület korábbi Európa-bajnoka Trungel-Nagy Kolos 6., öccse Zalán 14. lett.
Utóbbi, fiatal kora miatt két évvel idősebbekkel versenyzett. Saját korosztályából csak egy versenyző tudta megelőzni.

Az olaszországi verseny után sincs megállás. Papp Laura és Trungel-Nagy Zalán már a medulini válogatott edzőtáborban készül, melyen sajnos Kolos az érettségi miatt nem tud részt venni.
- Jó erőfelmérő volt a verseny, látszik, hogy jó úton haladunk a munkával – nyilatkozta Kornokovics Györgyi edző.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 15:05, kedd | Helyi sport

Trungel-Nagy Zalán Európa-kupa győztes

Július 8-án Tiszaújvárosban rendezték meg a Triatlon Junior Európa-kupát, ahol Trungel-Nagy Zalán taktikus versenyzésének köszönhetően első helyen végzett.

2024. Július 08. 14:40, hétfő | Helyi sport

Mozgalmas a nyár a Koppány íjászoknál

Nyár, meleg, szabadságolás, vagy iskolaszünet, mind befolyásoló tényező a sportéletben. Nincs ez másképpen a Turul Koppány ÍHSE életében sem!

2024. Június 17. 17:18, hétfő | Helyi sport

Sikeresen szerepeltek a félegyházi birkózók a hétvégén

Újabb nagyszerű eredmények születtek az U15-ös korosztályban, a Szabadfogású és Női Magyar Bajnokságon. A diósgyőri viadalon 60 szakosztály, 226 versenyzője állt rajthoz.

2024. Június 14. 21:32, péntek | Helyi sport

Koppányok versenyei talpon és lóról

2024. június 8-án a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sportegyesület tagjai Domaszéken versenyeztek a Déli Farkasok által szervezett, MISZ-DAR Történelmi Versenysorozat 3. fordulóján.