Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 06. 09:17, péntek | Belföld
Forrás: BKMRF

Biztosítási csalássorozat Kecskeméten

Biztosítási csalássorozat Kecskeméten

Őrizetbe vették a kecskeméti rendőrök azt az 50 éves nőt, aki a megalapozott gyanú szerint 207 sértettet csapott be egy biztosítási alkuszcég képviseletében eljárva.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy biztosítási alkuszcég képviseletében eljáró nő 2013. június 27-én balesetbiztosítási ajánlattal kereste fel az egyik kecskeméti iskola intézményvezetőjét, amely alapján ­- az előlegként meghatározott összeg kifizetése mellett - 204 tanuló kívánt szerződést kötni a biztosítóval, az ajánlatokat pedig az oktatási intézmény vezetője írta alá. A beszerzett információk szerint azonban a díjelőlegként átadott több százezer forintot az ügynök nem fizette be a biztosítónak, hanem azzal sajátjaként rendelkezett.

A nyomozás adatai alapján a nő megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2013 júliusától 2013 novemberéig megtakarítási, illetve befektetési céllal életbiztosítási ajánlatot kötött 3 sértettel, azonban a kötvényeket és a kifizetett összegeket nem továbbította a biztosítóhoz, így a szerződések nem jöttek létre.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai 2015. február 4-én 12 óra 5 perckor csalás bűntett és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki V. Tiborné 50 éves ágasegyházi lakost. A nyomozók kezdeményezték a terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: