Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2018. November 21. 09:13, szerda | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

Bölcsőde nyílik Petőfiszálláson

Bölcsőde nyílik Petőfiszálláson

Csipogó Családi Bölcsőde nyílik Petőfiszálláson.

A látványosan fejlődő településen a kisgyermekek számának növekedése és a családok helyzetének könnyítése érdekében, a szülői igényeknek megfelelően indítja és működteti családi bölcsődéjét Petőfiszállás Község Önkormányzata.

Az önkormányzat saját költségvetéséből finanszírozta a szolgáltatás indítását, melynek a Petőfiszállási Csicsergő Óvoda épületében adott helyet, s 5 fő gyermek befogadására alkalmas.

December elejétől fogadja a szolgáltatás 20 hetes kortól 3 éves korig a kicsiket.

A bölcsődei feladatokat, a kisgyermekek nevelését Berényi Alexandra kisgyermekgondozó, -nevelő szakképesítéssel rendelkező szakember látja el, munkáját Vízhányó Ernő Józsefné dajka segíti.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 16:56, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 10. 16:54, péntek | Helyi

Vasárnap lesz a májusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. május 12. (vasárnap).

2024. Május 09. 09:05, csütörtök | Helyi

Kiválasztották Bács-Kiskun legjobb borait

A gyümölcsös alföldi boroké a jövő – hangzott el a szerdán tizenegyedik alkalommal megrendezett Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyen Nemesnádudvaron.

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.