Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 19. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Borzasztó állapotban van a brit fenegyerek

Robbie Williams infúziós kezelések kap, hogy a szervezete rendesen működjön, mert teljesen kiszáradt.

 A kritikusok azt mondják, hogy mindenkinek látnia kell egyszer az ideiglenesen összeállt Take That turnéját, annyira fantasztikus. Ám a hétvégén a koppenhágai rajongók kénytelenek voltak lemondani a showról. A banda legnagyobb csillaga, Robbie Williams ugyanis ágynak esett előző nap, és nemhogy fellépni, menni sem bírt. Az énekes dán fekete homár vacsorát tartott pénteken, amivel valami gond lehetett, mert ételmérgezést kapott. Pár óra alatt pedig sikerült ennek következményeként annyi folyadékot veszítenie, hogy infúzióra kellett kötni. Az állapota ételmérgezéshez képest elég komoly, és gyakorlatilag a vénásan bevitt sóoldatok tartják némileg normális működésben a testét. Még jelenleg is elég rosszul van, így további fellépések is elmaradhatnak.

Robbie rosszullétének okát először nem közölték, így egyesek azt kezdték hangoztatni, hogy megint eluralkodott rajta a depresszió, vagy valamelyik függősége. Ám egyrészt neje, Ayda Field mellett rendbe hozta az életét, másrészt a régi démonai miatt egyszer sem mondott le koncertet.

Címkék: robbie williams

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára