Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Október 18. 16:02, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Bozótvágóval ölte meg két ismerősét is

Bozótvágóval ölte meg két ismerősét is

Befejezték a rendőrök a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki januárban megölte két ismerősét Szegeden.

A férfire január 6-án 20 óra után figyeltek fel a körzeti megbízottak a belvárosban. A rendőröknek feltűnt a férfi zavart viselkedése, illetve a ruházatán lévő vérszennyeződés, ezért igazoltatták őt – közölte a rendőrség.

A 31 éves férfi ekkor elmondta, hogy nem sokkal korábban megölte két ismerősét. A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai az előadott történet ellenőrzése során megállapították, hogy az elkövető egy szegedi kiserdőben bántalmazta, ezután bozótvágó késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfiakat, hogy mindketten a helyszínen meghaltak.

Az eljárás vizsgálati szakaszában az elkészült szakvélemények alapján az egyik sértett vonatkozásában a különös kegyetlenség is felmerült.

A férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melynek iratait a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai vádemelési javaslattal megküldtek az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.