Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2014. Október 14. 12:08, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Csecsemőt hagytak egy enyingi idősotthon bejáratánál

Csecsemőt hagytak egy enyingi idősotthon bejáratánál

A Fejér Megyei Hírlap értesülése szerint vasárnap reggel egy nő egy enyingi idősotthon bejáratánál hagyta éjszaka született gyermekét. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden megerősítette a hírt.

A lap keddi számában arról írt, hogy a csecsemőt betakarva, egy kis kosárban tették a bejárat elé.
Kiss Z. Edward rendőrségi szóvivő elmondta, hogy az idősotthon egyik dolgozója értesítette őket az elhagyott kisdedről, aki élt, de nehezen lélegzett. Az otthonban szakszerű ellátásban részesült, utána vitték kórházba.
A szóvivő közölte, hogy egy térfigyelő kamera alapján beazonosítottak egy autót és annak tulajdonosát. Az anya elismerte, hogy a kocsi hátsó ülésén szülte meg a kislányt.
A szóvivő tájékoztatása szerint a székesfehérvári rendőrkapitányság vizsgálati osztálya ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt, amelyet a törvény 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethet.
Megjegyezte, hogy az anya is kórházban van, állapota miatt még nem hallgatták ki gyanúsítottként.
Az MTI úgy tudja, hogy a kislány jól van, az anyuka pedig megváltoztatta korábbi álláspontját és szeretné megtartani gyermekét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.