Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Június 06. 16:38, csütörtök | Helyi
Forrás: delmagyar.hu

Csongrádon találkoznak az erősemberek

Csongrádon találkoznak az erősemberek

Szombaton (június 8.) egész napos program várja a sportág érdeklődőit.

Szombat 10 órától Csongrádon a Villan-tó Horgász- és Szabadidőpark területén egész napos programot rendeznek, amelynek a fő attrakciója az erősemberek amatőr és profi versenye - adta hírül a delmagyar.hu hírportál.

Erős emberek veszik birtokba Csongrádon a Villan-tó Horgász- és Szabadidőpark területét. Ifjabb Fekete László kilencszeres natúr erős ember világbajnok sportoló szervezésében a program szombat 10 órakor kezdődik az erős emberek amatőr versenyével. Erre a viadalra neveztek sportolók Szentesről, Hódmezővásárhelyről, Tótkomlósról, Ambrózfalváról is.

A nap látványossága a 16 órakor kezdődő Nemzetközi Erő Emberek versenye, a Bali Solar-kupa, amelyen Szerbia, Szlovákia, Csehország és Magyarország indít sportolókat. A versenyzők hat számban mérik össze az erejüket: kőgólyóemelésben, traktorgumiforgatásban, napelem előretartásban, sziklacipelésben és kamionhúzásban.

A napi programot kitelepülők, árusok, ugrálóvárak, csillámtetkó, hajfonás és egyéb szórakoztató programok kísérik, a belépés ingyenes.

Ifjabb Fekete László hitvallása és figyel arra, hogy a versenyeken tisztán, becsületesen felkészült sportolók induljanak, vagyis nincs semmiféle doppingszerhasználat, és igyekszik átadni a feltörekvő fiataloknak, hogyan lehet elérni kemény becsületes munkával is szép eredményeket.

Forrás: delmagyar.hu / Nyitófotó: Ifjabb Fekete László (jobbról) édesapja nyomdokait követi mint szervező és versenyző is)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 17:25, szombat | Helyi

A két új magyar katonai szállítórepülőgép közül az első leszállt Kecskeméten

Megérkezett a kecskeméti repülőbázisra az első magyar KC-390 katonai szállítórepülőgép.

2024. Szeptember 07. 17:24, szombat | Helyi

Idén is megrendezik az ingyenes közösségi túranapot, a Kéktúrázás Napját

A Magyar Természetjáró Szövetség szokás szerint október második szombatján rendezi meg a közösségi túranapot, amely immár az 5. lesz.

2024. Szeptember 07. 08:47, szombat | Helyi

Vásár lesz vasárnap Félegyházán

Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. szeptember 8. (vasárnap).

2024. Szeptember 06. 10:57, péntek | Helyi

Forgalomkorlátozások a Libafesztivál ideje alatt

Szeptember 11-én 19 órától szeptember 15-én 16 óráig a következő lezárásokra kell számítani.