Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

Nagyszerű eredmények születtek Egerben az U17-es Kötöttfogású Magyar Bajnokságon. A 110 kg-os súlycsoportban két félegyházi versenyző is indult és mindketten dobogóra állhattak.

Czakó Zoltán idén remek eredményeket produkál, mivel győzött az első válogatón, majd Törökországban is első lett egy nagyon erős versenyen, ezután pedig a magyar bajnoki címet is begyűjtötte, ezzel biztossá vált, hogy Ő indulhat az Újvidéken megrendezésre kerülő Európa-Bajnokságon, június végén. A mindössze 15 éves Szécsényi Kornél bronzérmes lett ebben a súlycsoportban.

A 92 kg-osok között Bátyai Dorián kiváló birkózással jutott döntőbe, ahol látványos akciók születtek, de pontozással alul maradt, így ezüstérmes lett.

A Constantinum sportcsarnokában endezett Plusmarket Kupa, Szabadfogású Válogatón is kiválóan szerepeltek a fiatalok. Páli Éva a női mezőny 61 kg-os súlycsoportjában második lett. A fiúk közül Hideg Balázs az 51 kg-ban második, Tapodi Norbert pedig a 80 kg-ban harmadik. A két fiú még csak 15 éves, de kiválóan helytálltak a 17 évesek között. Saját korosztályukban esélyesek a válogatottságra, amit két hét múlva Kolozsváron szerezhetnek meg.

Edzők: Ván Jenő, Szabó József, Kelemen András, Molnos Norbert, Polyák Dániel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 15:05, kedd | Helyi sport

Trungel-Nagy Zalán Európa-kupa győztes

Július 8-án Tiszaújvárosban rendezték meg a Triatlon Junior Európa-kupát, ahol Trungel-Nagy Zalán taktikus versenyzésének köszönhetően első helyen végzett.

2024. Július 08. 14:40, hétfő | Helyi sport

Mozgalmas a nyár a Koppány íjászoknál

Nyár, meleg, szabadságolás, vagy iskolaszünet, mind befolyásoló tényező a sportéletben. Nincs ez másképpen a Turul Koppány ÍHSE életében sem!

2024. Június 17. 17:18, hétfő | Helyi sport

Sikeresen szerepeltek a félegyházi birkózók a hétvégén

Újabb nagyszerű eredmények születtek az U15-ös korosztályban, a Szabadfogású és Női Magyar Bajnokságon. A diósgyőri viadalon 60 szakosztály, 226 versenyzője állt rajthoz.

2024. Június 14. 21:32, péntek | Helyi sport

Koppányok versenyei talpon és lóról

2024. június 8-án a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sportegyesület tagjai Domaszéken versenyeztek a Déli Farkasok által szervezett, MISZ-DAR Történelmi Versenysorozat 3. fordulóján.