Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Március 02. 08:59, hétfő | Helyi sport
Forrás: -Szerk.-

Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

Az eső mély nyomokat hagyott a pályán, néhol tócsák díszítették a gyepet. A két csapat azonnal egymásnak ugrott a nyitányon.

Vasutas – KHTK II. (1:1)

Kiskunfélegyháza: 70 néző
Vezette: Barta Gábor Dr., Szántó Sándor, Márkus András

Vasutas: Kovács, Pálnok, Baráth, Surányi, Mike (Fütyü), Suciu, Nemcsok, Abonyi, Kürtösi Z. (Soós), Makai, Kürtösi Sz. Edző: Dudás György

KHTK: Oroszi, Lénárt (Fekete T), Horváth (Ormándi), Busa, Polgár, Fricska, Balog, Cseh (Krepsz), Fekete I., Mizsei, Keresztesi (Kiss) Edző: Kertész János

Gólszerzők: Makai Zoltán illetve Mizsei Adrián
Sárga lap: Kürtösi, Suciu illetve Fricska, Fekete I., Horváth, Mizsei
Piros lap: Kürtösi Szabolcs
Kitűnt: Kovács L, Surányi, Suciu, Kürtösi Z., Makai illetve Oroszi, Busa, Fricska, Mizsei

Az eső mély nyomokat hagyott a pályán, néhol tócsák díszítették a gyepet. A két csapat azonnal egymásnak ugrott a nyitányon. A labda a KHTK-nál volt, de a Loki ellencsapásaiban volt a több veszély. Két kihagyott Vasutas helyzet után a semmiből megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Polgár robogott el a jobb szélen, több emberen is átjutott, majd laposan középre adott, ahol Mizsei átvette a labdát, majd Pálnok lábai között a hosszú sarokba gurított. 0:1. Tíz perc múlva egyenlített a Vasutas. Makai lépett ki a balszélen, befelé cselezett, majd a rövid sarokba bombázott. 1:1. Újabb két perc múlva a bíró vált főszereplővé, amikor is kiállította Kürtösi Szabolcsot második sárga lappal.

Ekkor a 25. percben jártunk. A félidő hátralévő részében többet támadott a vendégcsapat, de igazi helyzete nem volt, egy 20 méteres lövés jelentett csak veszélyt, de Kovács kitolta a labdát a jobb sarok elől.

A második félidőben is a szíve által repített Loki akarat érvényesült. Stabil védekezés és kontratámadások. Több lehetősége is adódott a vezetés megszerzésére a Lokinak, de Oroszi többször is bravúrral védett. A legnagyobbat Fütyü 11-esénél mutatta be, amikor látványos vetődéssel hárította a tapasztalt csatár büntetőjét. A meccs végére elfáradt a Loki és nagy nyomás nehezedett a kapujára, de helyzetet megint nem tudott kialakítani a KHTK. Mizsei lövése jelentette az egyetlen kivételt, de takarásból leadott ravasz tekerését Kovács kiszedte a bal sarok elől.
A nyitó forduló látványos, fordulatos meccset hozott és igazságos pontosztozkodást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.