Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Március 07. 09:36, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Döntetlennel kezdte a tavaszt a KHTK

Döntetlennel kezdte a tavaszt a KHTK

A 91. percben egyenlített a Kiskőrös.

A megyei I. osztály 17. fordulójában először lépett pályára bajnoki mérkőzésen a címvédő, mivel az előző fordulóban a Kiskunmajsa elleni mérkőzést elhalasztották.

Kiskunfélegyházi HTK – Kiskőrös LC 2 – 2 (1-0)

Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum 100 néző.
Vezette: Barta Norbert István (Csöngető Endre, Bán Imre)

KHTK: Tóth P. – Juhász (Marsa 61.), Dobosi, Medgyesi, Sándor, Tóth I.(Szabó T.79.), Szabó A., Katona B., Polgár Sz., Mizsei A., Palásti. Vezetőedző: Szabó István László

Kiskőrös LC: Frittmann – Madácsi, Kertész (Somlyai 46.), Rácz, Sárközi (Pásztor 87.), Kriskó (Gyurián 61.), Lesták (Hajós 76.), Rideg, Cebei, Rimár (Füleki 46.), Pohankovics. Vezetőedző: Mokrickij Viktor.

Gólszerzők: Mizsei A.(22.), Katona B.(83.) illetve Füleki (59.), Pohankovics (90+1)
Jók: Palásti, Katona B., Marsa illetve Füleki, Pohankovics, Sárközi.
Piros lap: Mizsei A.(58.) illetve Somlyai(68.)

A papírforma alapján mindenki a félegyházi csapat győzelmét várta.
A listavezető azonnal átvette a játék irányítását a jobbára védekezésre berendezkedett vendégek ellen.

Sorra vezette támadásait a hazai együttes, a 22. percben megszerezték a vezetést. A vendégvédők nehéz helyzetbe hozták kapusukat, aki röviden tudott felszabadítani, és Mizsei Adrián közelről kihasználta a lehetőséget, vezetéshez juttatta csapatát, 1-0.

Szünet után is folytatódott a küzdelem, több helyzetet is kidolgozott a hazai alakulat, de a befejezések nem sikerültek.
A találkozó 58. perce fordulatot hozott a játékba, mivel megfogyatkozott a hazai csapat, Mizsei Adrián sportszerűtlen viselkedését piros lappal büntette a játékvezető.

A kiállítást követően igyekeztek a vendégek is, egy jobb oldalról belőtt labdára Füleki Antal érkezett, megelőzte a védőket és fejese a kapu bal oldalába vágódott, 1-1.

A félegyházi csapat még tempósabbra vette játékát, veszélyes helyzeteket alakítottak ki, Szabó Attila szabadrúgását már mindenki gólnak látta, de a kapufa megmentette a vendégeket.

A találkozó hajrája sok izgalmat hozott, gyors támadás végén újra vezettek a félegyháziak. Szép kombinációt követően a 83. percben Marsa Levente átadását Katona Balázs értékesítette, 2-1.

A vendégek nem adták fel, amikor már a sípszót várták a nézők, a vendégek kihasználták a hazai védők hibáját és a 9l. percben kiegyenlítettek Pohankovics Patrik találatával, 2-2.

Izgalmas, fordulatos összecsapást láthattak a kilátogató nézők. A félegyházi csapat kombinatív játékban többet nyújtott, sok lehetőségük volt, hogy megnyugtató előnyt szerezzenek. A vendégek a második félidőben kihasználták a hazaiak hibáit és kiegyenlítettek.

Szabó István (KHTK): A helyzetek alapján nyernünk kellett volna a mai mérkőzésen, sajnos fegyelmezetlen volt egy játékosunk, és ez meghatározta a játékot. Számos helyzetet kialakítottunk, de nem tudtuk gólra váltani. Végül, ahogy lenni szokott ellenfelünk kihasználta megingásunkat, így nem érdemtelen nekik a döntetlen. Szeretnénk javítani, mert látszott, hogy játékban jobbak voltunk, de nem kaphatunk két gólt, mert így nem lehet ezt a pozíciót tartani.

Mokrickij Viktor (Kiskőrös LC): Nagyon nagy szíve van csapatomnak, hogy ilyen kiélezett helyzetben sikerült kiegyenlíteni. Gratulálok a játékosoknak.

U-19-s mérkőzésen:
Kiskunfélegyházi HTK-FTSI – Kiskőrös LC 0 – 3 (0-2)
Gólszerzők: Amin Shahzad Ádám (2), Putnyik Máté.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:49, hétfő | Helyi sport

Pünkösd havát is versenyzéssel kezdték a Koppányok

2024. május 4-én a Kecskeméti Íjászegyesület a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezte meg az történelmi örömíjász versenyét, gyönyörű erdős, tavas, madár csicsergős környezetben.

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.