Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2011. Július 30. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Douglas megint dohányzik

Douglas megint dohányzik

Michael Douglas kísérti a sorsot, ugyanis torokrákja leküzdése után néhány hónappal megint cigivel mérgezi magát.

Európai családi körútjuk alatt Catherine Zeta-Jonest többször is lencsevégre kapták, amint Michael Douglas közvetlen közelében dohányzik. Ezzel óriási felháborodást kiváltva. Viszont a színésznőt csupán azért nem érdekli a cigifüst férjére gyakorolt hatása, mivel az Oscar-díjas legenda és szívja-fújja a bűzrudat. A januárban rákmentesnek nyilvánított Douglast is lefotózták a nyaralásukon, amint félreérthetetlen mozdulatokat végez egy cigarettának tűnő rudacskával. Ami nem lehetett elektromos cigi, mivel ahhoz túl rövid volt. Vagyis Michaelt a legkevésbé sem érdekli, hogy akár vissza is térhet a torokrákja. Ugyanis ő korábban is elmondta, szerinte a stressz miatt nőtt daganat a nyelőcsövére, és nem a szivar, valamint whiskey függősége okán.

Címkék: Michael Douglas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata

2024. Szeptember 04. 08:07, szerda | Bulvár

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília nevével

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília országos tisztifőorvos nevével - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.