Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Június 17. 14:31, hétfő | Helyi
Forrás: Molnár Katalin

Dózsás Napok

Dózsás Napok

A KÖÁI Dózsa György Általános Iskola tanulói egész héten már a közelgő vakációra készültek

A KÖÁI Dózsa György Általános Iskola tanulói egész héten már a közelgő vakációra készültek. Délutánonként a gyerekek számítógépes ügyességi versenyen, osztályok, csapatok közötti sportversenyeken mérték össze tudásukat, az alsósok rajzversenyen indultak. A tanév utolsó napján pedig már nem csöngetnek be a tanórákra. Ezen a délelőttön elsősorban sportos, mozgásos vetélkedők zajlottak.

A nap kezdetén az iskola tanulói mutatták be tehetségüket: freestyle, gördeszka, ugrókötelezés és jojózás területén. A Koppányok segítségével kipróbálhatták íjászkodást is. Majd elkezdődtek az összecsapások a tanárok és a diákok között. A labdarúgó-és kosárlabda mérkőzések során kiderült, hogy a fiatal diákok, vagy a tapasztalt tanárok kezelik ügyesebben a labdát. Kosárlabdában a tanárok, fociban a diákok jeleskedtek. Az alsó tagozatosoknak több fordulós vetélkedőket állítottak össze a tanító nénik. Aki közben megéhezett, egészséges ételeket készíthetett, ehetett az ebédlőben. A merészebbek, kreatívabbak pedig sminkelhettek, fodrászkodhattak. A táblákra pedig felkerült a Vakáció utolsó betűje is, jelezve ezzel, hogy elérkezett a jól megérdemelt pihenés, kikapcsolódás ideje pedagógus és diák számára egyaránt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:23, hétfő | Helyi

Oktatási Hivatal: ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 06. 07:29, hétfő | Helyi

Sok kiváló tanuló kezdi meg érettségi vizsgáit a Móra Ferenc Gimnáziumban

A Móra Ferenc Gimnázium 2024. május 3-án (pénteken) tartotta ballagási ünnepségét.

2024. Május 05. 12:12, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 5. - HÚSVÉT 6. VASÁRNAPJA

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM