Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Október 03. 09:35, szerda | Helyi
Forrás: Csontos István

Duatlon szezonzárás 2 arannyal

Duatlon szezonzárás 2 arannyal

A Magyar Triatlon Szövetség 2018. évi duatlon ranglistás versenysorozatának utolsó állomása Ajkán került megrendezésre.

A tavaszias időjárás kiváló körülményeket biztosított a sporteseményhez, ahol 369 nevezővel egy remek versenyt vezényeltek le a szervezők.
Ez a verseny lehetőséget adott arra, hogy az öt helyszínből és öt versenyből álló 2018. évi duatlon ranglistát egy jó helyezéssel átírják az induló sportolók. A DMTK-KVSE öt félegyházi triatlonistája indult ezen a megmérettetésen és újabb nagyszerű eredményekkel tértek haza.
A gyermek kategóriában, a 2 km futás, 8 km kerékpár és 1 km futás teljesítése után Csontos Dóra a dobogó legfelső fokára állhatott, Vincze Nádja pedig a 8. helyen végzett.
Az ifik között Fricska Anna megszerezte a legjobbnak járó aranyérmet, amivel az idei ifi korosztályos duatlon ranglista 2. helyére ugrott, míg Csontos Fanni remek időeredménnyel a 12. helyen ért célba.
Fricska Fanni junior kategóriában indult és teljesítményével a 6. helyezést harcolta ki.
A csapattársam, Papp Laura az eddigi eredményeivel már bebiztosította a ranglistán az 1. helyét, most rajtam volt a sor, hogy egy jó versenyzéssel beállítsam a végső sorrendet. A mostani 1. helyezésemmel az országos duatlon ranglista 2. helyére kerültem – mondta a verseny után Csontos Dóra.

A felkészülésben Bozsó István és Nagy Viktor edzők segítették a fiatal versenyzőket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.