Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Április 11. 13:58, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Egészségnap Kiskunfélegyházán

Egészségnap Kiskunfélegyházán

Ma (április 11-én) 10 órától vette kezdetét az a programsorozat, amely az Egészség Világnapja alkalmából I. Kiskunfélegyházi Egészségnap és Expo néven került megrendezésre a Móra Ferenc Művelődési Központban.

Ma (április 11-én) 10 órától vette kezdetét az a programsorozat, amely az Egészség Világnapja alkalmából I. Kiskunfélegyházi Egészségnap és Expo néven került megrendezésre a Móra Ferenc Művelődési Központban.

Az eseményt Csányiné Pap Andrea polgármesterné asszony nyitotta meg ünnepi szavaival. Hangsúlyozta köszöntőjében az egészségünk fontosságát és mindazokat az egyszerű hétköznapi dolgokat, amelyeket megtehetünk a betegségek elkerülése érdekében. "Ép testben ép lélek" - mondta és kiemelte, hogy ez a mondat visszafelé is igaz.

A polgármesterné szavai után máris az első fellépők vették át a szerepet a színpadon. Fülbemászó dallamokra ritmusos és látványos zumba táncot láthattunk a Főnix Dance tánccsoport közreműködésével. Akadt bőven csodálója a műsornak, mindamellett sokan nézelődtek már a reggeli órákban a standok között. Képviselteti magát a gyógygomba, méz, táplálékkiegészítők, Tupperware, gyógyászati segédeszközök és sorolhatnám tovább, de inkább azt mondom nézzék meg maguk! Ki is lehet próbálni a fittness gépeket, sőt kóstolgatni is lehet a finomságok közül. Egészen 17 óráig áll nyitva a kapu a látogatók előtt.

Programok:

  • 14:30 órától Box bemutató
  • 15: 00 órától Birkózó bemutató
  • 15:30 órától Tornász bemutató
  • 16:00 órától A Móra Ferenc Gimnázium Mozgásszínházának bemutatója
  • 16:30 órakor pedig ajándéksorsolás!

Mindemellett egész nap aktív stand működik gyermekeknek, és komplex egészségügyi szűréssel és tanácsadással is szolgálnak a rendezők.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok