Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2013. Április 15. 15:15, hétfő | Helyi
Forrás: BMRF

Egy órán belül mind a négy rablót elfogták

Egy órán belül mind a négy rablót elfogták

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást április 7-én este a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást április 7-én este a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kiskunfélegyházi középiskola három tanulója 20 óra körül egy élelmiszerboltból a kollégium felé tartott, amikor ismeretlen fiatal férfiak rájuk kiabáltak, majd üldözni kezdték őket. Ketten elmenekültek, de az egyik diákot utolérte a négy támadó, akit bántalmaztak, és pénzt követeltek tőle. A 15 éves fiú odaadta a nála lévő 300 Ft-ot, majd hazament a kollégiumba, ahol elmondta a történteket a kollégiumi tanárnak, aki a tanulókat átküldte a - másik épületben lévő - kollégiumi igazgatóhoz. Az utcán ugyanazok a fiatal férfiak ismét a diákokra támadtak és újból pénzt követeltek tőlük. Az egyik fiú zsebeit átkutatták, de nem találtak nála semmit, őt is bántalmazták, majd elmenekültek. Ezek után a kollégiumi tanár bejelentést tett a rendőrkapitányságra, ahonnan a rendőrök azonnal az elkövetők keresésére indultak. A gyors és összehangolt munkának köszönhetően 1 órán belül mind a négy elkövetőt elfogták a nyomozók. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható A. László Richárd 19 éves, V. Krisztián 23 éves, R. András 22 éves és társuk, egy 15 éves fiatalkorú kiskunfélegyházi lakosokkal szemben előzetes letartóztatásuk mellett folyik a büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 09:27, vasárnap | Helyi

Fellobbant a remény lángja városunk adventi koszorúján

A második gyertyát Kapus Béla karnagy, Félegyháza díszpolgára gyújtotta meg városunk adventi koszorúján december 4-én, szombaton.

2021. December 05. 08:57, vasárnap | Helyi

Mázsákat mozgattak meg a Mikulást várva

December 4-én a Constantinum Sportcsarnokban Mikulás Kupát rendeztek, ahol fekvenyomó, felhúzó és bicepsz versenyszámokban mérte össze felkészültségét 258 sportoló.

2021. December 05. 08:56, vasárnap | Helyi

A könyvtárba már megérkezett a Mikulás

Mikulásváró családi szombat délelőttre invitálták a kisgyermekes szülőket, nagyszülőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba december 4-én.

2021. December 04. 11:47, szombat | Helyi

Miért jó adni (és nem csak karácsonykor)?

Világszerte szeretteink megajándékozása a karácsony egyik legjellegzetesebb szokása, amely a tudomány szerint legalább annyira pozitívan hat magára az ajándékozóra is, mint arra, akit meglepnek az ajándékkal.