Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2013. Április 15. 15:15, hétfő | Helyi
Forrás: BMRF

Egy órán belül mind a négy rablót elfogták

Egy órán belül mind a négy rablót elfogták

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást április 7-én este a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást április 7-én este a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kiskunfélegyházi középiskola három tanulója 20 óra körül egy élelmiszerboltból a kollégium felé tartott, amikor ismeretlen fiatal férfiak rájuk kiabáltak, majd üldözni kezdték őket. Ketten elmenekültek, de az egyik diákot utolérte a négy támadó, akit bántalmaztak, és pénzt követeltek tőle. A 15 éves fiú odaadta a nála lévő 300 Ft-ot, majd hazament a kollégiumba, ahol elmondta a történteket a kollégiumi tanárnak, aki a tanulókat átküldte a - másik épületben lévő - kollégiumi igazgatóhoz. Az utcán ugyanazok a fiatal férfiak ismét a diákokra támadtak és újból pénzt követeltek tőlük. Az egyik fiú zsebeit átkutatták, de nem találtak nála semmit, őt is bántalmazták, majd elmenekültek. Ezek után a kollégiumi tanár bejelentést tett a rendőrkapitányságra, ahonnan a rendőrök azonnal az elkövetők keresésére indultak. A gyors és összehangolt munkának köszönhetően 1 órán belül mind a négy elkövetőt elfogták a nyomozók. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható A. László Richárd 19 éves, V. Krisztián 23 éves, R. András 22 éves és társuk, egy 15 éves fiatalkorú kiskunfélegyházi lakosokkal szemben előzetes letartóztatásuk mellett folyik a büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 16:26, csütörtök | Helyi

Határontúli magyar gyerekeket ajándékoztak meg a Dózsa iskola tanulói

Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen – mondta Széchenyi István, a legnagyobb magyar.

2021. Május 06. 12:49, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban friss anyakönyvi híreinket olvashatják.

2021. Május 05. 16:08, szerda | Helyi

Százhetvenegy millió forintot szán a kormány fogyatékos személyeket segítő programokra

A kormány számára fontos, hogy a fogyatékossággal élők minden támogatást megkapjanak az önálló életvitel kialakításához.

2021. Május 05. 14:26, szerda | Helyi

Az LMP javaslatai a szociális és gazdasági válságkezelésre

Az LMP 6 pontos gazdasági mentőcsomagot dolgozott ki a szociális és a gazdasági válságkezelésre.