Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Február 27. 07:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy ütéssel kiütötte, életveszélyesen megsérült

Egy ütéssel kiütötte, életveszélyesen megsérült

A rendőrök befejezték a nyomozást egy Kiskunhalason történt ügyben, amely kis híján emberéletet követelt.

Egy kiskunhalasi kocsmából érkezett bejelentés 2021. augusztus 20-án arról, hogy két ittas vendég a szórakozóhely előtt összeveszett, és ennek során az idősebb férfi megsérült – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a nyomozók azonnal a helyszínre siettek, ahol a vendégek és az alkalmazottak segítségével kibogozták a történet szálait. Kiderült, hogy egy fiatal a barátnőjét várta, ezért leült a vendéglátóipari egység egyik kültéri asztalához. A lány megérkezett, a barátja pedig rövid idő múlva – némi alkohol elfogyasztása után – elindult a mosdóba. A mellékhelyiség felé menet, még a kocsma előtti részen összetalálkozott egy idősebb emberrel, aki megjegyzést tett a barátnőjére.

A fiatal visszaválaszolt, majd a szócsatából lökdösődés alakult ki, végül egy ízben megütötte az idősebbet, aki ettől a földre esett. A szerencsétlen véletlennek köszönhetően a sértett úgy vágódott hanyatt, hogy eltört a koponyája. A kialakult koponyaűri vérzés életveszélyes sérülést eredményezett.

A jelenlévők azonnal értesítették a mentőszolgálatot, így a sérültet rövid időn belül kórházba szállították.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a 26 éves verekedőt életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítják. Ügyében a nyomozás befejeződött, a nyomozók vádemelést javasolnak a jelenleg szabadlábon védekező elkövetővel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.