Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Augusztus 31. 16:00, kedd | Sport
Forrás: infovárosok

Egyedülálló edzőteremben erősítenek a Prémium Médiaválogatott tagjai

Egyedülálló edzőteremben erősítenek a Prémium Médiaválogatott tagjai

Székesfehérvár egyik legnívósabb edzőtermében, a Szilágyi Muscle Factoryban járt a Prémium Médiaválogatott több tagja, ahol maga a teremvezető, Szilágyi Vilmos avatta be a testépítés rejtelmeibe a csapattagokat.

A Szilágyi nevével fémjelzett Muscle Factory exkluzív környezetben, prémium szolgáltatásokkal várja a személyi edzésre érkező vendégeket. Száz százalék figyelem és szakértelem jellemzi az órákat, így nem csoda, hogy a Prémium Médiaválogatott tagjai is úgy döntöttek, kipróbálják a helyet.

„Katus Attila, Keller József és Cozombolis Péter számára sem volt idegen az edzőtermi környezet, ennek ellenére maximális figyelemmel hallgattak végig, én pedig igyekeztem részletesen és jól érthetően elmagyarázni a gyakorlatok lényegét” – engedett betekintést a közösen eltöltött napba Szilágyi Vilmos a Prémium Média & Sport Management érdeklődésére. – Nagyon jó hangulatban telt az edzés és kifejezetten jól esett, hogy ilyen őszinte érdeklődéssel fordultak felém. Két gyakorlat között persze sokat hülyéskedtünk, nevetgéltünk, de amikor munka volt, akkor mindenki száz százalékosan odatette magát” – tette hozzá.

Az egyedülálló terem ötlete még a karanténidőszak alatt fogant meg a 26 éves testépítő fejében. Elmondása szerint, szeretett volna létrehozni egy olyan helyet, ahol biztonságban és igényes környezetben tudnak hódolni szenvedélyüknek a sportolni vágyók.

„Nem is edzőteremnek, hanem inkább stúdiónak mondanám a Szilágyi Muscle Factoryt, csak személyi edzések vannak nálunk. Az óradíjon és a teremhasználaton felül szolgáltatásunk tartalmazza a törölközőhasználatot, illetve a táplálékkiegészítőket is, mint a BCAA vagy a fehérjeturmix. A vendégeink azért is választanak minket, mert tudják, hogy teljes odafigyelést kapnak az itt töltött idő alatt, ezáltal sokkal jobban fejlődnek. Soha nem kell a gépekre várni, így mindenki a megfelelő ütemben tud haladni. Sosincs tömeg, ezért a környezetet is sokkal egyszerűbb higiénikusan tartani. Ez utóbbi egyébként is egy kiemelten lényeges szemponttá vált az elmúlt időszakban” – fogalmazott Szilágyi Vilmos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok