Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 01. 19:21, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Egyik szemünk sír, a másik nevet!

Egyik szemünk sír, a másik nevet!

A nevetést természetesen a Klausz-Csányi páros negyedik helye okozza, bár a dobogó nagyon közeli volt, csak 2,2 mp-en múlott,

de a gyorsasági idők mindenképpen bizakodásra adnak okot, valamint még harcban vannak a bajnoki címért is.

A sírást pedig a Turán-Bagaméri páros ismételt peche okozza, bár ez most nem az ő hibájuk volt, eltört a kardánban egy új alkatrész, aminek nem lett volna szabad.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Egyfelől nagy boldogság, hogy ezen a versenyen csak a mi versenyzőink voltak képesek a világbajnok Oestberg előtt végezni és szakaszt nyerni. Másfelől szomorú, hogy Turánék bíztató tempója, amit az 1. gyors megnyerésével bizonyítottak, mit sem ért, hiszen már a 2. szakaszon kiestek a kardán törése miatt. A Korda Racingel 2016 óta dolgozunk együtt, ez volt az első kiesést okozó műszaki hiba és itt is inkább gyári hiba okozhatta a törést.

Klauszék szintén meg tudták előzni egy szakaszon a világbajnokot, ami nagyon bíztató. Végig szorosan az élmezőnyben voltak, nagyon pici lemaradásokkal és tulajdonképpen egy vasárnap reggeli rossz gumiválasztás miatt csúsztak le a dobogóról, mikor a jó gumi volt fenn, nem tudtak rajtuk hozni Velenczeiék.
Ez egy picit ront az érzéseinken, az előző verseny dobogós helye után, jó lett volna egy medál ismét. De nem baj, a fejlődés látszik, nagyon éretten megy Kristóf, az élmezőnyben az egyetlen, aki idén még nem is hibázott olyat, ami kiesést eredményezett volna.

Most már mindkét páros gőzerővel készül a Rallye Hungary-ra, ahol mindketten az ERC mezőnyben fogják magukat megmérettetni nagy valószínűséggel.

A Ritmus ASE reklámpartnerei:
Multifilm SFX Kft., CS-Process Kft., Sun&Fun Holidays, Hetech Trend Kft., VPT Caravan, Autóflex Kft., Krisped Kft., Multiprogres B.R. Kft., All4office Kft., Droidx Kft., Sütödetech Kft., Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft., Villumen Kftm, Aqua-Start Kftm, Copy and More Kft., CATA, FALMEC.

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.