Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Május 13. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Elaltatta, majd kirabolta a félegyházi férfit

Elaltatta, majd kirabolta a félegyházi férfit

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2015. május 5-én az esti órákban Kiskunfélegyházán, a Szentesi úton megismerkedett egy 63 éves férfival, majd két liter sör megvásárlása után a feljelentő lakására mentek azzal a céllal, hogy ott szexuális kapcsolatot létesítenek. A házban a nő egy pohár sört adott a sértettnek - feltehetőleg abba altatót kevert - amitől a férfi nem sokkal később elaludt. A sértett 2015. május 7-én 4 órakor ébredt fel, de az ismeretlen partner ekkor már nem volt a helyszínen. A lakásból mobiltelefon, beltériegység, TV antenna, mini televízió és egy kerékpár, valamint készpénz tűnt el.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható P. Mihálynét. Az 52 éves helyi nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatott eljárást.

A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek küldték meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.