Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Április 15. 07:34, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Élettársát és annak lányát kényszerítette szexre egy baranyai férfi

Élettársát és annak lányát kényszerítette szexre egy baranyai férfi

Jogerősen tizenkét év fegyházbüntetésre ítélt egy baranyai férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt a Pécsi Ítélőtábla csütörtökön.

Az MTI-hez eljuttatott tájékoztatás szerint a táblabíróság Makai Lajos vezette tanácsa helybenhagyta az első fokon eljáró Pécsi Törvényszék határozatát. A törvényszék korábbi ítélete ellen a vádlott felmentésért, az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

A férfi élettársának lakásban élt együtt a nő korábbi kapcsolatából származó kiskorú fiával és lányával, valamint közös kapcsolatukból született fiukkal; ittasan több alkalommal bántalmazta családtagjait, fenyegető magatartása miatt élettársa nem mert ellene feljelentést tenni, illetve azokat minden alkalommal visszavonta. 2013. október 13-án este az ittasan késsel fenyegetőző férfi arra kényszerítette élettársát és lányát, hogy vetkőzzenek meztelenre, majd "szexuális vágyainak kielégítése érdekében különböző szexuális cselekményekre kényszerítette őket". A férfi 2014. november 3-án este - a korábbiakhoz hasonlóan - a sértett akarata ellenére közösült vele.

A vádlottat mellékbüntetésként tíz év közügyektől való eltiltásra ítélte a Pécsi Ítélőtábla.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.