Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. December 26. 16:18, péntek | Belföld
Forrás: Hir24

Elő a hólapáttal - már van, ahol havazik!

Elő a hólapáttal - már van, ahol havazik!

Havazik a Bakonyban. Gyenge hózáporról számoltak be Bábolnáról is.

Délelőtt 11 órakor már havazott Győrszemerén, de gyenge hózáporról és erős szélről számoltak be Bábolna térségéből is. Győrben egy órán át szakadt a hó, most már csak szemerkél, a Bakonyban is havazik - írja a kisalföld.hu.

A met.hu oldalán folyamatosan nyomon követheti az aktuális előrejelzést.

Mint arról korábban beszámoltunk, ma koradélután helyenként még sok napsütésre számíthatunk, de keleten, északkeleten és nyugaton lehetnek felhősebb körzetek. Kezdetben délen kisebb havazás, majd napközben elszórtan egy-egy hózápor kialakulhat. Erős, helyenként viharos lehet az északnyugati szél. Hajnalban -4 és +3°C, nappal 2 és 7°C között alakul a hőmérséklet - áll az idokep.hu előrejelzésében.

Szombaton a középső tájakon naposabb, máshol felhősebb idő ígérkezik. Hószállingózás, egy-egy hózápor a felhősebb tájakon előfordulhat. Nyugaton délkeletire fordul a szél és megélénkül. Nappal is fagypont körül alakul a hőmérséklet. Este nyugat felől havazás érkezhet.

Vasárnap egy mediterrán ciklon hoz az ország nagy részére havazást, erős, helyenként viharos északias szelet, akár hófúvás is kialakulhat. Többfelé napközben is fagyhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő