Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Február 10. 11:01, hétfő | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás

Esküvő Kiállítást és Valentin-napi Vásárt rendeztek 2014. február 9-én (vasárnap) 9 órától a Constantinum Intézmény Sportcsarnokában.

Esküvő Kiállítást és Valentin-napi Vásárt rendeztek 2014. február 9-én (vasárnap) 9 órától a Constantinum Intézmény Sportcsarnokában. A megnyitót követően táncbemutatóval indult a nagyérdemű szórakoztatása, majd zenekari előadások és gyermekruha bemutató színesítette a rendezvényt. A délutáni alkalmi ruha- és menyasszonyi ruha bemutató volt a nap fénypontja, ami óriási létszámú nézőközönséget vonzott a színpadhoz. A színvonalas rendezvényen még azok sem unatkoztak, akik nem célirányosan oda látogattak, hanem az utcát díszítő lufik csalogatására kíváncsiskodva léptek be a csarnokba. Számos kiállító kínálatát lehetett megtekinteni és természetesen vásárolni is lehetett, arról nem is beszélve, hogy az idén házasulandó ifjú jegyespárok jelentős kedvezményeket kaptak a ceremóniához szükséges kellékekből és rendeléseikből.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.