Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 26. 10:21, kedd | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Étolaj- és zsírgyűjtő akció!

Étolaj- és zsírgyűjtő akció!

A Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és AMI csatlakozott a „Gyűjts szelektíven, élj sportosan!" Étolaj- és Zsírgyűjtő Akcióhoz.

A Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és AMI csatlakozott a „Gyűjts szelektíven, élj sportosan!" Étolaj- és Zsírgyűjtő Akcióhoz.

A program ideje alatt, 2015. június 15-ig az iskola belső udvarán elhelyezett tárolóedénybe (reggel 6 és este 8 óra közötti időpontban) beküldhető minden háztartásban és vendéglátásban keletkező használt étolaj és zsír, bármilyen eldobható KITISZTÍTOTT műanyag flakonban (üdítős, ásványvizes).

Olaj és zsír összeönthető, nem kell külön gyűjteni!

Az összegyűjtött mennyiség arányában az intézmény sportszerutalványt kap.

Kérjük, hogy a gyermekek környezettudatos gondolkodásmódjának formálása, a természeti környezet értékeinek megóvása érdekében segítsék a Batthyány Iskola akciójának sikerességét a programban történő aktív részvételükkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok