Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2023. Szeptember 20. 21:45, szerda | Helyi

Euronics üzlet nyílik Kiskunfélegyházán

Euronics üzlet nyílik Kiskunfélegyházán

2023. szeptember 25-én megnyitja első kiskunfélegyházi áruházát hazánk legnagyobb üzlethálózattal rendelkező elektronikaicikk-kereskedője, a magyar tulajdonban lévő Euronics.

Az új üzlet a Tesco Hipermarketben kap helyet, és a hagyományos elektronikai eszközökön túl olyan termékeket is árusít majd, mint a LEGO játékok, a kerti és barkácseszközök vagy az elektromos biciklik és rollerek.

Az új elektronikai üzlet révén a kiskunfélegyháziaknak nem kell hosszabb utat megtenniük ahhoz, hogy hozzájussanak egy műszaki eszközhöz.

Az 300 m2-es eladóterű üzletben a legkeresettebb műszaki termékek kapnak helyet – többek között televíziók, háztartási kis- és nagygépek, IT-eszközök, mobiltelefonok, de még olyan viszonylag új termékkategóriák is, mint a kerti és barkácseszközök, sportkellékek, játékok.A cég webshopjából ráadásul a kiskunfélegyháziak ingyenesen, mindössze néhány napos kiszállítással rendelhetnek a teljes árukészletből termékeket a boltba, így megspórolhatják a házhozszállítási költséget.

A kiskunfélegyházi üzlet a nyitási időszakban díjmentes helyi házhozszállítást biztosít a háztartási nagygépek és a 55 hüvelyknél nagyobb televíziók esetében. A látogatók ráadásul további szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, például termékbiztosításhoz, esetleges kiterjesztett garanciához vagy akár kedvező futamidejű hitelkonstrukciókhoz. A személyes átvétel esetén is fordulhatnak az értékesítő kollégákhoz, akik segítenek felmérni, hogy milyen kiegészítő termékekre lehet még szükség.


Az áruházban 20 hónapos futamidejű ingyen hitel is igényelhető egyes 100 000 Ft vételár feletti termékekre. Az ingyen hitel lényege, hogy a futamidő alatt kamatmentesen és egyéb költség nélküli részletfizetéssel törlesztik a vevők a vásárolt árucikk vételárát, így nem kell ezt a nagyobb összeget egyben kifizetniük.

A kiskunfélegyházi üzlet 2023. szeptember 25-től, a Tesco Hipermarketben várja a vásárlókat.

Nyitva tartás:
Hétfő-szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: 10:00-16:00

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 02. 07:31, szombat | Helyi

Ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét az adventi időszak Félegyházán (videoval)

December 1-jén 17 órakor az Ótemplom előtt Csányi József polgármester nyitotta meg az adventi forgatagot, mellyel hivatalosan is kezdetét vette az ünnepvárás időszaka városunkban.

2023. December 01. 15:58, péntek | Helyi

Lezáratlan rollert lopott

Egy 14 éves kiskunfélegyházi fiú úgy gondolta, ha egy roller nincs lezárva, azt jó ötlet ellopni.

2023. December 01. 13:03, péntek | Helyi

Játszótér és faluközpont fejlesztése Jászszentlászlón - projektzárás

A 63 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a fő cél a közterületek rekreációs célú megújítása volt.

2023. December 01. 13:02, péntek | Helyi

December 1-től lehet kapni a 2024-es autópálya-matricákat

December 1-től vásárolhatók meg a jövő évi autópálya-matricák, amelyek ára átlagosan 18 százalékkal emelkedik; jövőre 230 kilométerrel több gyorsforgalmi útszakasz válhat fizetőssé