Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Január 09. 18:00, szombat | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

Facebook fotók és a valóság...

Facebook fotók és a valóság...

Boldog párok, rendkívüli utazások, kirándulások, ínycsiklandó kajafotók, kimerítő edzések vagy éppen egy elkapott szomorú hangulat. A tökéletesnek tűnő Facebook fotókon legalábbis ezeket látjuk.

Egy videóban most megnézheted, hogy mi van (vagy legalábbis lehet) mögöttük.

Azt már régóta tudjuk, hogy nem kell mindent kapásból elhinni, amit az interneten látunk, pláne azt nem, ami a közösségi hálón. Bizony kamufotók is készülhetnek... Abba nem is mennénk bele, hogy milyen személyiség szükséges ehhez, és mire jó ez, de tény, hogy ilyen is van... A Facebookon minden szép, a nyaralás tökéletes, a baba vigyorog, a párunk csókot ad, a lakásunk pöpec, az életünk pedig tényleg mesébe illő, még edzeni is van időnk... Vagy még sem?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.