Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. November 22. 18:06, péntek | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Feketén és Fehéren

Feketén és Fehéren

E címmel nyílt fotókiállítás ma (november 22-én) a Szentesi Fotókör alkotóinak munkáiból a művelődési központban. A tárlatot Kiss-Czakó Imre, a Wesel Hugó Fotókör vezetője nyitotta meg.

A Wesel Hugó Fotókör és a Szentesi Fotókör néhány éve szoros kapcsolatokat ápol, évente kölcsönösen részt vesz a másik művészeti csoport rendezvényein, fotós találkozókon. Közös programokat is kirándulásokat is szerveznek a tagok, nemrég voltak együtt Lengyelországban egy közös fotókiállításon. A szentesi fotósok egy fekete fehér képválogatással mutatkoznak be most Kiskunfélegyházán. A tárlat képei a fény és árnyék, továbbá a sokat mondó formavilág köré lettek összeválogatva, egy egységes hangulat létrehozása érdekében.

A tárlaton látható Albert Béla, Apró Mária, Bakó Ildikó, Balogh Viktor, Bíró Albert, Gálfalvyné Hilda, Györgyi László, Kiss János, Kozma Anita, Králik Emese, Levendovics György, Marton Ferenc, Nagy István, Német Gabriella, Pusztai Péter Pál, Sebők Adél, Szaszkó Antal, Tóthné Timafalvi Gizella alkotásai.

A kiállítás december 13-ig látogatható az intézmény nyitva tartási idejében.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.