Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 27. 11:07, péntek | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Felszabadult játékkal hét KHTK gól a kupameccsen

Felszabadult játékkal hét KHTK gól a kupameccsen

A Bács Megyei Kupa harmadik fordulójában a megyei II. osztályban játszó Harkakötöny vendége volt a KHTK

A Bács Megyei Kupa harmadik fordulójában a megyei II. osztályban játszó Harkakötöny vendége volt a KHTK. A szerdai kupamérkőzés mindkét csapat számára egy fontos mérkőzés volt, a következő bajnoki mérkőzésre jó erőfelmérő. A hazai csapat a mérkőzés elején szervezetten védekezett a megyei I. osztályban játszó vendégek ellen. Labdabirtoklásban és játékban is a vendégek akarata érvényesült, csak idő kérdése volt mikor találnak be a vendéglátók hálójába.

Harkakötöny, 50 néző. 2013. 09. 25- szerda 16: 00
Vezette: Horváth Zoltán (Holczimmer Tamás, Tamaskó Csaba)

Harkakötöny TSE – Kiskunfélegyházi HTK 1 – 7 (0-2)

Harkakötöny: Feketű – Török, Murányi, Hirsch, Szluka, Takács, Kovács, Kemenes, Beke, Trója, Kékes-Szabó (Martinaj).
Vezetőedző: Kondákor Ferenc

KHTK: Jelen – Golovics, Valkovics, Lapsánszki, Ujváry, Ábel (Farkas G.), Palásti (Nagy V.), Balog Sz. (Kádár), Katona B., Koncz, Szabó T.(Bakos).
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Trója 90’ illetve Balog Sz.30’, Ábel 34’, Nagy V. 52’, 79’, Koncz 73’, 77’, Kádár 83’
Sárga lap: Beke illetve Bakos

A hazai csapat zárt védekezése a 30. percig tartott, a sokpasszos játék meghozta az első vendég találatot. Az első játékrészben a sok kidolgozott helyzetből növelték előnyüket a vendégek és kétgólos vendég előnnyel zárult az első játékrész.
Szünet után fokozódott a vendégcsapat tempója, sok veszélyes akciókat vezettek és a felszabadult játék a gólok számában is megmutatkozott. A hazai csapat előtt a második félidő elején voltak lehetőségek, de nem tudtak betalálni. Ebben az időszakban már kijött az osztálykülönbség, a hazaiaknál a fáradság is jelentkezett, a vendégek kézben tartották a mérkőzést és egy sportszerű találkozón megérdemelten jutottak a következő fordulóba.

Kondákor Ferenc: Sok hiányzónk volt a mai mérkőzésen. Az első játékrészben, partiban voltunk, a másodikban volt két lehetőségünk, de nem tudtuk kihasználni. Osztálykülönbség volt a két csapat között. Köszönjük a sportszerű játékot, gratulálok a Félegyházának, sok sikert kívánok. Örömteli volt számomra a jó játékvezetés.

Kádár Tamás: Helyzeteinket az első félidőben jobban kihasználtuk volna, akkor még nyugodtabban tudtunk volna játszani. Szép gólokat rúgtunk, remélem maradt még bennünk gól a hétvégi bajnoki mérkőzésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.