Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2022. Augusztus 04. 11:18, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Flatco.hu – az ingatlanbérlés innovatív modellje

Flatco.hu – az ingatlanbérlés innovatív modellje

Kis túlzással élve a különböző ingatlancégekkel Dunát lehetne rekeszteni. Épp ezért számukra is fontos, hogy valamilyen módon kitűnjenek a tömegből.

Ennek kiváló módja lehet innovatív bérlési modellek kialakítása és a bérlőbarát hozzáállás. A Flatco pedig éppen ebben a legjobb.

Az ingatlanpiac új szelei

Az ingatlanpiac az egyik legstabilabb érdeklődésre számot tartó szektor. Ezt a figyelmet pedig tovább növelik az elmúlt években felbukkant kedvező hitelkonstrukciók. Vásárlók és bérlők keresik folyamatosan az elérhető lehetőségeket a piacon, a rotáció pedig meglehetősen nagy. Ennek megfelelően a kínálat is kifejezetten sokszínű, dinamikusan változó és folyamatosan új lehetőségekkel bővülő. Az ingatlancégek számára pedig egyre nagyobb kihívás kitűnni a tömegből.
Az ügyfelek alapvetően nem várnak semmi kiemelkedőt egy ingatlancégtől. Legyen megbízható, segítőkész, az ügymenet legyen gördülékeny és reális áron értékesítsék az ingatlanokat. Céges oldalról persze már önmagában ennek megfelelni is komoly feladat, ám mindenképpen alapelvárás. Adott esetben pedig olyan szereplőkkel is találkozhatunk, akik egy szinttel mindig feljebb emelik a lécet és korszerű, újító megoldásokat alkalmaznak. Ha kíváncsiak vagyunk ez mit is jelent, irány a https://flatco.hu oldal.

A saját tulajdon minősége

A flatco.hu és a mögötte álló cég, a Flatco, viszonylag friss szereplőnek számít a hazai piacon, ugyanakkor a tapasztalati tőkét nem csupán az elmúlt évekből hozzák magukkal. Ez a frissesség pedig a cég filozófiájában is megjelenik. Elméletük szerint –ezt kínálatuk is alátámasztja – a prémium minőség is lehet elérhető árú. Ezt a saját szemünkkel is ellenőrizhetjük a flatco.hu hirdetéseit böngészve. De hogyan lehetnek erre képesek, mit csinálnak másképp?

A titok leginkább az értékesítési modellben keresendő. A Flatco által bérlésre kínált lakások ugyanis a cég saját tulajdonában vannak. A saját tulajdon minősége pedig egyben a vállalkozásról is bizonyítványt állít ki. Ennek megfelelően pedig hatalmas odafigyeléssel, szakértő csapattal és a bérlők iránti maximális elkötelezettséggel kerülnek felújításra és átalakításra a cég által birtokolt lakások és üzlethelyiségek. Ez tisztán látszik a flatco.hu oldalt böngészve is.

A közösség ereje

A cég filozófiája tehát abszolút bérlőközpontú, ezzel pedig maximálisan képesek kiemelkedni az ingatlancégek tömegéből. A bérlői bizalom az, amely képes hosszútávon is sikeressé tenni egy ilyen profilú vállalkozást, így a Flatco is folyamatosan ezen dolgozik. Kulcsszerepet szánnak például a közösség megerősítésének, egy „bérlői család” kialakításának. A flatco.hu vonatkozó menüpontját böngészve jól látható, hogy erre kifejezetten nagy figyelmet fordítanak.

A céljuk, hogy a Flatco bérlői egy összetartó közösséget alkossanak. Erre alapvetően meglehetősen kevés figyelem hárul, holott egy cég számára nem is kell jobb reklám, mint elégedett bérlők csoportjai. A cég számos lehetőséget biztosít a lakók közösségének kiépítésére és megerősítésére. Rendezvények, programok várják bérlőiket, akik így tényleg egy család részének érezhetik magukat. Ez pedig összeadva az innovatív bérlési modellel jóval több, mint amit a hazai piac edd

Címkék: bérlakás, ingatlan, lakás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 11. 18:56, csütörtök | PR

Sportfogadás bónusz a katari világbajnokságra

Minden negyedik évben lázban égnek a focirajongók, ilyen gyakorisággal rendeznek ugyanis labdarúgó-világbajnokságot.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 08. 15:23, hétfő | PR

Az átigazolási szezon nemcsak a fociban, de az amerikai kosárlabdában is teljesen új erősorrendet hozhat

Mindössze néhány hét telt el, amióta a kaliforniai Golden State Warriors csapata megnyerte az Amerikai Profi Kosárlabda Bajnokságot, viszont azóta teljes mértékben a csapatok építkezése került a központba.