Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2022. Március 10. 16:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

A VI. Szabadszállási Kolbásztöltő Fesztivál 0. napján egy jótékonysági focigálán vett részt a Prémium Médiaválogatott Vajtó Lajossal, Kefírrel, Raullal, Cozombolis-szal, Palcsó Tamással, Sipos Tomival, Ya Ou-val, Beleznay Endrével, Rickyvel, Keller Józseffel, Tihanyi Tóth Csabával ahol az András Gábor, Véh László, Szabó László, Csordás László, Gubacsi Gyula, Schmidt Jenő, Pető Zsolt, Bán Róbert polgármester urakkal felálló Polgármester All Stars csapatával és a helyi Barátokkal mérkőzött meg.

Másnap már minden a kolbásztöltésről és a kulturális programokról szólt. „Nagyon örültem, hogy végigkövethettem az összes munkafázist a darabolástól a fűszerezésen át a töltésig” – meséli dr. Salacz László, országgyűlési képviselő, aki tevékenyen segítkezett a Médiaválogatott csapatában.

„Darabos József, polgármester és Bencze Ildikó, alpolgármester invitálására érkeztünk Szabadszállásra és csatlakoztunk hozzájuk – mondja.

Sipos Tomi, aki a Médiaválogatott egyik legújabb tagja – még arra is rá tudtak venni, hogy focizzak, pedig nem mostanában rúgtam labdába.” Beleznay Endre és Vajtó Lajos, a két régi motoros már rutinosan töltötte a kolbászt és irányították csapattársaikat, Palcsó Tomit és Ya Ou-t.

„Szívesen vettem ki a részemet a munkálatokból én is – veszi át a szót A Dal sztárja – hazai segítséggel, de sikerült ezüstérmet elhoznunk a versenyben a Médiaválogatott csapatának.”

A Prémium Médiaválogatott Sztárjai a foci és a kolbásztöltés mellett természetesen dalra is fakadtak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.