Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Augusztus 11. 19:57, kedd | Helyi sport

Folytatódtak a triatlonosok sikerei Baján

Folytatódtak a triatlonosok sikerei Baján

Augusztus 2-án Baján rendeztek ORSZÁGOS RANGLISTAVERSENYT az utánpótlás korú triatlonosoknak és egyúttal ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOT a nagyoknak.

A nagy meleg feladta a leckét a versenyzőknek, főleg a délutáni futamban indulóknak. Délelőtt a gyermekfutamban Rogozsán Bánk volt érdekelt, javuló formát mutatva, sikeresen teljesítette távját. Serdülőknél Papp Laura ismét bizonyított! Elől jött ki az úszásból, végig elől biciklizett, végül a futásban megszorítani sem tudták – csak a kezét a célban – mikor felállt a dobogó legfelső fokára. Csontos Dórának jó úszás után meggyűlt a baja az ellenfelekkel kerékpározás közben. Sokat kellett vállalnia elől, amitől nagyon elfáradt, de végül a futásban feljött az 5. helyre. Vincze Nádja is a mezőny első harmadában végzett. A fiúknál Trungel-Nagy Zalán végig egyenletes jó teljesítménnyel bronzérmes lett. Szekeres Norbert sikeresen teljesítette távját. Trungel-Nagy Kolos hatalmas küzdelemben 7.-ként ért célba. Fricska Anna már az ORSZÁGOS BAJNOKI futamban indult, bizonyította jó formáját, 5. helyen ért célba. Fricska Fanni nem tudta megismételni múltkori sikerét, amikor 3. lett, nem jutott be az első tízbe. Csontos Fanni is sikeresen teljesítette távját. A verseny után közvetlenül, 4 napos válogatott edzőtábort tartottak Baján, melyre a 3K Sportegyesület több versenyzője is meghívást kapott.

Felkészítőedző: Kornokovics Györgyi, Bozsó István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.