Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Május 21. 09:50, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Forgalomkorlátozások május 22-27. között

Forgalomkorlátozások május 22-27. között

Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán május 22-27. között közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra

Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán május 22-27. között közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra és tisztelettel kérjük, hogy azokat szíveskedjenek figyelembe venni és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Május 22. (szerda)

A reggeli óráktól a taxiállomás a Szent János térre a Mozi elé fog kerülni május 27. hétfő 10 h-ig, de a Bajcsy-Zs. u. – 5-ös sz. főút kereszteződésében lévő nagy parkoló már előtte való napon, a kedd esti órákban lezárásra kerül. Kérjük a járművezetőket, hogy a „Megállni tilos, kivéve taxi” táblákat a Szent János téren szíveskedjenek figyelembe venni és betartani!

Május 23. (csütörtök)

Este 20 h-tól a Korona u. lezárásra kerül kb. május 25. szombat 24 h-ig! Kérjük az éjszaka esetlegesen ott parkoló autósokat, hogy legkésőbb másnap (péntek) reggel 7 h-ig szíveskedjenek elhagyni gépjárművükkel a Korona utcát!

Május 24. (péntek)

12.30 h-tól a Bajcsy-Zs. u. Gorkij u.-5-ös sz. főút közötti szakasza teljes szélességben lezárásra kerül, amely kb. május 27. hétfő de. 8 h-ig tart.

12 h-tól a Béke téri Spar áruház előtti nagy parkoló is teljes lezárásra kerül kb. május 27. hétfő de. 8 h-ig.

Május 25. (szombat)

Béke tér utcája az Oskola u. és a Duttyán Vendéglő közötti szakaszon lezárásra kerül 7.30 h-tól május 26. vasárnap 24 h-ig.

Kossuth u. 14 h-tól az ABC-től (Dózsa Gy. – Ady u. sarok) a Kazinczy u.-ig szakaszos lezárásra kerül a mazsorett-felvonulás biztosítása érdekében, illetve ugyanebben az időpontban a Kazinczy u. Kossuth u. – Korona u. közötti szakasza lezárásra kerül. A lezárások kb. 15 h-ig tartanak.

Május 26. (vasárnap), május 27. (hétfő)

Új helyszín nem kerül már lezárásra, de a pénteken, illetve szombaton kezdődött lezárások áthúzódnak ezekre a napokra is a fentebb részletezettek szerint.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály – Városüzemeltetési Csoport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)