Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2013. Október 03. 11:54, csütörtök | Helyi
Forrás: Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal

Forgalomkorlátozások október 4-11. között

Forgalomkorlátozások október 4-11. között

Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán a következő napokban közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi forgalomkorlátozásokra

Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán a következő napokban közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi forgalomkorlátozásokra, és tisztelettel kérjük őket, hogy azokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Október 4., Péntek

I. 5-ös sz. főút lezárásra kerül az Aradi Vértanúk Emlékünnepség biztosítására kb.16.15 – 17.30 óra között a Martinovics utca – Dr. Holló L. u. 3. sz. (nagyposta) közötti szakaszon.

Elterelő út: Kőrösi Cs. S. u. – Petőfi u. – Bajcsy-Zs. u. – 5. sz. főút.

II. Asztalos J. u. 2-8. sz. előtti szakaszon lezárásra, az 1-7. sz. előtti szakaszon pedig forgalomlassításra fog sor kerülni a Lakótelepi Napok alkalmából a keresztnél tartandó szentmise biztosítására kb. 17.15 h és 19 h között.

Október 4-6.

Lakótelepi Napok alkalmából a Holló László u. 2. sz. melletti szervizút teljes lezárásra fog kerülni péntek reggeltől vasárnap estig.

Október 11. péntek

Kossuth L. u. 11.30 h-tól kb. 12.30 h-ig teljes hosszában – az 5-ös sz. főúttól a MÁV-állomásig – lezárásra fog kerülni a Magyar Diáksport Napja alkalmából szervezett futás biztosítása céljából.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal
Pénzügyi Osztály – Városüzemeltetési Csoport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 21:31, péntek | Helyi

Felvonulással vette kezdetét a belvárosi lovas ünnep

Ma (augusztus 12-én) vette kezdetét a Belvárosi Lovas Ünnep „Tiszta forrásból” címet viselő kétnapos program, melyet a Tiszta Forrás Waldorf Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Gimnázium és Óvoda szervezett.

2022. Augusztus 12. 15:03, péntek | Helyi

Megnövekedett forgalom Bugac térségében

A hétvégén megrendezett hagyományőrző rendezvény miatt Bugac térségben nagyobb forgalomra kell számítani.

2022. Augusztus 12. 08:29, péntek | Helyi

Őshonos magyar halfajok tenyésztését tökéletesítették

Három őshonos magyar halfajta, a ponty, a süllő és a harcsa tenyésztéstechnológiájának komplex fejlesztését végezték el.

2022. Augusztus 11. 15:05, csütörtök | Helyi

Forgalmirend-változások augusztus 14-20 között

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy az augusztus 14-20 között az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak: