Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Július 26. 07:21, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress

Gesztivállal kezdődik a Sziget

Gesztivállal kezdődik a Sziget

Egyszeri és megismételhetetlen koncerthömpöllyel indít az idei Sziget.

A fesztivál mínusz egyedik napján, azaz augusztus 8-án Geszti Péter és zenésztársai „több generációs élményben” részesítik rajongóikat az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz Az legjobb slágereivel. Ráadásul itt lesz a nyár újdonsága, Geszti új zenekara, a Gringo Sztár.


Több generáción átívelő slágerek várják a Sziget mínusz egyedik napján a Nagyszínpad közönségét. Geszti Péter csaknem 20 éves zenei munkásságának legismertebb dalait élvezhetik a rajongók egyetlen nagy koncertbe sűrítve. Így azok a negyvenesek, akik a Csakazértis szerelemre buliztak, azok a harmincasok, akik a Aj lav jút hallgatták bakeliten, azok, akik néhány éve még a Ma jól vagyokra szakítottak szerelmükkel és akik a Gringo Sztár Szabadulj fel című számára buliznak nyáron, ők mind ott lesznek. Hiszen egy időben, egy színpadon – élőben – fellép az összes szereplő. A Jazz Az-ból Dés László, Behumi Dóri, Kozma Orsi, Váczi Eszter, a Rapülőkből Berkes Gábor és Michel és Kiki az Első Emeletből. A két és félórás megakoncerten.Ott lesz Geszti Péter új formációja, a Gringo Sztár Gereben Zitával és Sapszon Orsival friss, nyári slágereikkel és meglepetés vendégeikkel. Egy dal erejéig a színpadra lép a Balkán Fanatik is és Geszti duettet énekel Zoránnal, aki a technika segítségével egy kivetítőn lesz jelen a színpadon.

„Végre összeállt a program és gőzerővel zajlanak a próbák” – mondta Geszti Péter. „Igyekeztünk egy olyan repertoárt összeállítani, amelyben mindenki megtalálja a maga kedvencét. Kiki egy Első Emelet dalcsokrot énekel majd, a Rapülőktől természetesen lesz Áj Lav Jú, Túr Dö Flanc és a Jazz Az is hozza a legismertebb dalokat, többek mellett a Csepp a tengerben-t vagy a Megint hétfő-t.” – ad egy kis ízelítőt a két és fél órás showból a szövegíró-énekes. A Sziget megújult nagyszínpada először a Gesztiválon debütál, ahol a harminc zenész mellett ötven táncos teszi majd igazán felejthetetlenné a koncertet augusztus 8-án, a Szigeten.

Erre a napra a belépő 7.900 forint lesz, de az ottalvós bérletesek ingyen láthatják a produkciót - tájékoztatnak a fesztivál szervezői.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.