Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2013. Április 14. 13:30, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Gólzápor Csömörön

Gólzápor Csömörön

A női futsal NB-I. felsőházi rájátszás nyolcadik fordulójában találkozott szombaton délután a Csömöri Sportcsarnokban a két csapat

A női futsal NB-I. felsőházi rájátszás nyolcadik fordulójában találkozott szombaton délután a Csömöri Sportcsarnokban a két csapat. Az előző fordulóban tisztázódott, hogy az Astra-Bulls az Univerzum csapatával találkozik majd a döntőben. A vendéglátó Galaxis előtt még a negyedik helyezés is elérhető célnak tűnt.

GALAXIS-BME DA – ASTRA Kiskunfélegyházi Bulls 4 - 8 (1 - 5)

2013. 04. 13. szombat 16:30
Csömör, Csömöri Sportcsarnok

Játékvezetők: Horváth Máté, Molnár Péter dr, Tornyai Richárd.

Galaxis: Bocsárdi Eszter – Winternitz Katalin, Winternitz Anna, Molnár-Sáska Ildikó, Farkas Klaudia.
Cserék: Pintér Orsolya, Radics Ágnes Mariann, Heidt Edina, Bogdán Éva. Vezetőedző: Tihanyi Miklós
Gólszerzők: Farkas Klaudia (2), Molnár-Sáska Ildikó, Heidt Edina

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Molnár Judit, Pincze Gabriella Csilla, Szekér Anita, Szabó Boglárka.
Cserék: Szabó Nóra, Megyes Ágnes. Vezetőedző: Dombó János
Gólszerzők: Szabó Boglárka (5), Szekér Anita (2), Molnár Judit.

A mérkőzés kezdetén azonnal átvette az irányítást a vendég Astra, és a 3. percben Molnár Judit szerzett labdát, és azonnal a jobb alsóba lőtt, 0-1.
A vendéglátók veszélyes kontratámadásból még ebben a percben kiegyenlítettek Farkas Klaudia találatával, 1-1. Hatalmas iramot diktáltak a csapatok, nagy küzdelem alakult ki. A kombinatív játékban többet nyújtó vendégek pontos labdajáratás után gólt szereztek a 12. percben, Szekér Anita lövését a hazai kapus kiütötte és a lepattanót Szabó Boglárka közelről a kapuba emelte, 1-2. Fergeteges iramot diktált a listavezető és növelte előnyét, Megyes Ágnes pontos ívelését Szekér Anita fejjel továbbította a hálóba a mérkőzés 13. percében, 1-3.
Az első félidő hajrájában további szép akciókból születtek gólok, Szabó Nóra oldalberúgását Szabó Boglárka egy csel után élesen a jobb alsó sarokba bombázta, 1-4. A 19. percben Szabó Boglárka – Megyes Ágnes – Szekér Anita kombinációt követően Szekér Anita növelte az előnyt, 1-5.
A második félidő elején nagyon beindult az Astra, Szabó Boglárka és Szekér Anita sok gondot okozott a vendéglátóknak, és Szabó Boglárka a 23. és 27. percben növelte a gólok számát. Az eredményjelzőn már 1-7 volt látható. A hazai csapat lelkesedését dicséri, hogy egy eladott labdát a 28. percben megszerzett Molnár-Sáska Ildikó, és helyzetét kihasználta, 2-7.
A hazaiak igyekezete ismét gólt eredményezett, a 30. percben Heidt Edina is beköszönt, 3-7.
A mérkőzés hajrájában még egy szép Szekér – Szabó B. labdajáratást követően Szabó Boglárka megszerezte önmaga ötödik, csapata nyolcadik találatát, 3-8.
A 40. perc hazai góllal zárult, amikor Bocsárdi Eszter pontos kidobását Farkas Klaudia értékesítette, 4-8.

A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a lendületesen és nagy kedvvel játszó listavezető értékes győzelmet aratott a lelkes és sportszerű Galaxis ellen.

Tihanyi Miklós (Galaxis): A mérkőzés 30. percéig aludtunk, az utolsó tíz percben játszottunk elfogadhatóan. Szép gólok voltak a mérkőzésen, gratulálok az Astrának, nagyszerűen játszottak. Sok sikert kívánok a döntőben.

Dombó János (Astra-Bulls): Felszabadultan játszottunk, sok szép támadást vezettünk, nyolc gólt rúgtunk és sikerült eldönteni a mai mérkőzést.

Fotó: -Gulyás-

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 29. 09:21, hétfő | Helyi sport

Két újabb félegyházi sportoló lett országos bajnok

Kiváló eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE ifjúsági korú versenyzői a Kadet Szabadfogású és Női Országos Bajnokságon.

2021. November 15. 09:54, hétfő | Helyi sport

3 arany és 4 bronzérem született a Balla József Emlékversenyen

Igazi birkózó ünnepnek voltak részesei azok, akik részt vettek a Kecskeméti Sportiskola Birkózó Szakosztálya által rendezett Balla József Emlékversenyen.

2021. Október 26. 09:20, kedd | Helyi sport

Sikeres hétvége a diákolimpiákon

Mozgalmas és eredményes hétvégén vannak túl a Kiskunfélegyházi BSE birkózói.

2021. Október 18. 08:25, hétfő | Helyi sport

A félegyházi birkózók ismét szép eredményt értek el

Kaposváron rendezték a Kötöttfogású Diákolimpia Országos Döntőjét, amelyen a 12-13 éves ifjú birkózók adtak számot tudásukról.