Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Szeptember 22. 08:57, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Gólzáporos győzelmet aratott a KHTK

Gólzáporos győzelmet aratott a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában az Akasztó FC –t látta vendégül a listavezető. A vendégek is jól kezdték az idei szezont, így egy színvonalas jó mérkőzésre számíthattak a kilátogató szurkolók.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában az Akasztó FC –t látta vendégül a listavezető. A vendégek is jól kezdték az idei szezont, így egy színvonalas jó mérkőzésre számíthattak a kilátogató szurkolók.

Kiskunfélegyházi HTK – ÁGI NEKTÁR Akasztó FC 5 – 0 (1-0)

Kiskunfélegyháza, 200 néző. 2014. 09. 20-Szombat 16: 00
Vezette: Aradi Csaba (Hagymási Attila, Polyák Attila Péter)

KHTK: Jelen – Golovics, Vojtovics, Sándor, Szabó T., Ábel(Némedi), Palásti, Csurka, Tóth I.(Katona B.), Lapsánszki (Balog Sz.), Vékes (Zs. Juhász). Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Nádasdi Péter.

Akasztó FC: Németh – Bende (Madácsi), Csehi, Megyes, Vincze (Vida), ifj.Csehi, Lázár (Palla), Juhász, Varga (Kovács), Kósa, Lehota. Edző: Gréczi Gábor.

Gólszerzők: Balog Sz.(22.,80.) Vékes(50.), Csurka(61.), Zs. Juhász (73.)
Jók: Balog Sz., Ábel, Vékes, Csurka illetve Lehota, Csehi.
Sárga lap: Lázár.

Nagy iramban feszültek egymásnak a csapatok. A vendégek játékán is látszott, hogy az idei szezonban számolni kell velük. Kiegyenlített küzdelem alakult ki, a hazaiak játékában volt a több veszély, többet birtokolták a labdát, szögletek, szabadrúgások jelezték fölényüket. A vendégek szervezett védekezésből kontrákkal válaszoltak, de igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani.
Az első találat a 22. percben esett, Ábel szögletére Balog Sz. érkezett és fejjel megcsúsztatott labdája a hálóba vágódott, 1-0.

Szünet után a listavezető tempósabbra vette a játékot, hibára kényszerítették ellenfelüket és szép támadások után további gólokat értek el. Az 50. percben Balog Sz. az alapvonalról beadott, Vékes megelőzte védőjét és a kapu bal oldalába fejelt, 2-0. A biztos hazai vezetés megfogta a vendégeket, a hazaiak pontos adogatással építkeztek és a 61. percben újabb gólt szereztek. Ábel távoli lövését Német kapus még kiütötte, a kipattanót Csurka közelről a hálóba lőtte, 3-0. Ebben a szakaszban több védekezési hiba volt a vendégek játékában, és a 73. percben egy szöglettel felérő szabadrúgásból növelték előnyüket a hazaiak, Ábel nagyszerűen ívelt a kapu elé, Zs. Juhász érkezett és közelről a hálóba fejelt, 4-0.
Az akasztói csapat előtt is volt szépítési lehetőség, de szabadrúgásból a kapufát találták el.
A mérkőzés végén a vendég védők hibáját kihasználta a listavezető, a 80. percben Némedi indításába a védők még beleértek, de Balog Sz. lecsapott a labdára, elhúzta a kifutó kapus mellett és biztosan lőtt az üresen maradt kapuba, 5-0.

A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy az első félidőben az akasztói csapat jól tartotta magát. Szünet után a hazai csapat gyorsabb és veszélyesebb játékának köszönhetően felőrölte ellenfelét és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott, és továbbra is százszázalékos a bajnokságban.

U-21-es mérkőzés eredménye:
Kiskunfélegyházi HTK – ÁGI NEKTÁR Akasztó FC 4 – 3 (3-1)
Gólszerzők: Páli László (2), Rácz Tamás, László Viktor illetve Biber Tamás (3)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.