Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Május 17. 07:00, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Gólzáporos győzelmével harmadik a KHTK II.

Gólzáporos győzelmével harmadik a KHTK II.

A megyekettes bajnokság északi csoportjában a 25. fordulóban, a Jakabszállás együttesét fogadta a félegyházi csapat.

A megyekettes bajnokság északi csoportjában a 25. fordulóban, a Jakabszállás együttesét fogadta a félegyházi csapat.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Jakabszállás KSE 6 – 0 (2-0)

Kiskunfélegyháza, 100 néző.
Vezette: Tamás Roland (Vén Ernő, Farkas Géza)

KHTK II.: Tóth P. – Keresztesi, Fekete I., Polgár Sz., Cseh (Vidéki), Bagi, Fricska (Lénárt), Fekete T.(Krepsz), Ábel, Kis D.(Kádár), Csurka (Valkovics) Edző: Kertész János.

Jakabszállás: Garzó – Kocsis, Török, Palásti, Vízteleki Sz.(Lovász), Székely, Vass, Kullai (Vízteleki J.), Lóczi, Fekete M., Kőrös. Játékos-edző: Palásti Gábor.

Gólszerzők: Kis D.(14.), Ábel 11-esből (26.), Valkovics (51., 64., 71.), Fekete T.(55.)
Jók: Valkovics, Ábel, Polgár Sz., Bagi illetve Török, Lóczi, Kőrös.

Lendületesen kezdte a játékot a hazai együttes, átérezték a játékosok, hogy csak győzelemmel érhetik el a harmadik helyet.
Már az első játékrészben végig domináló félegyháziak megnyugtató előnyt szereztek ellenfelükkel szemben, a 14. percben Kis Dániel lapos lövéssel talált a jobb alsóba,1-0, majd a 26. percben Cseh buktatásáért megítélt büntetőt Ábel Zsolt értékesítette magabiztosan, 2-0.

Szünet után sem vettek vissza a tempóból Kertész János tanítványai. Nagy nyomás alá helyezték ellenfelük kapuját, és szebbnél-szebb gólokat szereztek. A legjobb gólvadász ebben a játékrészben Valkovics Gábor volt, aki három találatával vette ki részét a gólgyártásból.
Időközben Fekete Tamás is felíratkozott látványos fejes góljával, így a végére fölényes 6-0-s győzelem alakult ki az utolsó hazai mérkőzésen.

Összességében végig a hazai csapat akarata érvényesült, a vendégek kevés veszélyt jelentettek a vendéglátók kapujára, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül a harmadik helyen zárják a bajnoki szezont.

Kertész János: Elfogadhatóan és eredményesen játszottunk a mai mérkőzésen a kicsit tartalékos ellenfelünk ellen. Folyamatos segítséget kaptunk az év folyamán az elsőcsapattól, amit köszönök. Gratulálok a fiúknak a harmadik helyezéshez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.