Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 01. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Így készülnek gyerekükre Beckhamék

Így készülnek gyerekükre Beckhamék

Egy exkluzív fotósorozat látott napvilágot, amin Victoria és David terhestorna, illetve névválasztás közben látható.

 

 Ha minden a terv szerint megy, akkor jövő hét elején a Beckham-család újabb taggal bővül. A negyedik csemete érkezésére pedig rettenetesen készül a világ legismertebb házaspárja. És ebből most mi is kaptunk egy kis ízelítőt, ugyanis egy fotós megörökítette Victoriát és Davidet terhestorna közben, amint a Lamaze-módszert gyakorolják. Illetve a legtöbb szülőnek nagy fejtörést okozó névválasztás procedúrájába is betekintést engedtek.

 

A különleges fotók viszont csak tökéletesnek tűnnek, mert egy apró hiba van bennük. Nem a valódi Vic és Becks van rajtuk, csupán két hasonmás. A műveket Alison Jackson készítette, aki arról híres, hogy ismert emberek alteregóit fotózza vicces jelenetek közben.

 

De természetesen az igazi Beckhaméknél is óriási az izgalom. Mivel elviekben hétfőn születik majd meg a sztárpár első kislánya. Amennyiben az orvosok mindent rendben találnak, akkor megindítják majd a szülést, hogy Amerika legnagyobb ünnepén, július 4-én váljon négyszeres szülővé Anglia bulvárkirálya és királynéja.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára