Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 30. 11:33, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Gyereknapi szombat délelőtt

Gyereknapi szombat délelőtt

Ma (május 30-án) délelőtt benépesült a Petőfi tér rajzolgató, kézműveskedő gyerekekkel és nézelődő felnőttekkel.

Ma (május 30-án) délelőtt benépesült a Petőfi tér rajzolgató, kézműveskedő gyerekekkel és nézelődő felnőttekkel.

Ugyanakkor a Petőfi Sándor Városi Könyvtár Gyermekbirodalmának szervezésében részt vehettek a gyerekek lufihajtogatáson, kipróbálhatták a futókerékpározást, készíthettek karkötőket, hajtogathattak papírtáskákat a könyvtár udvarán. Bőven lehetett válogatni a jobbnál-jobb programok között. A gitárzene, fúvósok, pianino hangja odacsalogatott mindenkit a színpadhoz, aki a környéken járt. Kis-Fekete Vilmos a Zeneiskola igazgatója gondoskodott arról, hogy hangzatos és kellemes dallamok csendüljenek fel tanítványai előadásában.

Akinek pedig a komolyzene hallatán nem dobog hevesebben a szíve, az a lazább, könnyedebb stílusú Pöttyös Bögre Együttes koncertjén hegyezhette fülét a könyvtár udvarán..

A délelőtt folyamán lehetőség nyílt csereberélni matricákat, dominókat, figurákat, sőt akinek kedve támadt egy szép arcfestésre, bátran odaülhetett az ügyes kezű mester elé.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok