Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2013. Április 17. 14:28, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Gyermek és Ifjúsági Önkormányzati választást tartottak Kiskunfélegyházán

Gyermek és Ifjúsági Önkormányzati választást tartottak Kiskunfélegyházán

Ma zajlottak a kiskunfélegyházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzati választások a város iskoláiban.

Ma zajlottak a kiskunfélegyházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzati választások a város iskoláiban. A közép- és általános iskolás diákok két polgármester és huszonkilenc képviselőjelöltre voksolhattak 14 óráig. Az eredményhirdetésre 16 órakor, a Városháza dísztermében kerül sor, az újonnan választott képviselő-testület április 30-án teszi le az esküt. A reggeli órákban Kapus Krisztián polgármester, Dr. Réczi László, a választási bizottság elnöke és Deák Viktória diákpolgármester látogatta meg a szavazóhelyiségeket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 19:04, csütörtök | Belföld

Halálos késelés miatt emeltek vádat Pest megyében

Vádat emeltek két férfi és egy nő ellen halálos késelés miatt Pest megyében - tudatta a főügyészség közleményben csütörtökön az MTI-vel.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 17:01, csütörtök | Belföld

Hetven százalékra nőtt az átoltottság

Az egész országban tovább nőtt az átoltottság, melyhez az oltási akció is jelentősen hozzájárult. A jelenleg oltható 12 év feletti lakosság átoltottsága 69,7 százalékos. Az oltatlanokat továbbra is várják az oltópontokon

2021. December 02. 16:06, csütörtök | Belföld

Megkéselte betegtársát a kórház Covid-intenzív osztályán

Átadta az ügyészségnek a nyomozás iratait a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) annak a kínai férfinak az ügyében, aki megszurkálta betegtársát a Honvédkórház Covid 2-es intenzív osztályán.