Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. November 14. 11:26, hétfő | Helyi sport
Forrás: bacskiskunfoci.hu

Győzelemmel hangolt a KHTK a következő mérkőzésére

Győzelemmel hangolt a KHTK a következő mérkőzésére

Az első játékrészben még jól tartotta magát a Soltvadkert, de a második félidőben a vendégek felül múlták a hazaiakat.

Soltvadkerti TE TRMX – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 4 (0-1)

Soltvadkert, 100 néző.
Vezette: Béleczki László (Molnár László, Péter-Szabó Ottó)
Soltvadkert: Frittmann – Pekker, Tasnádi (Soproni 46.), Szarka, Gyenizse (László 78.), Szalai, Radics (Hegyi 85.), Csupity (Frei 67.), Varga, Torma, Papp. Vezetőedző: Szabó Attila.
KHTK: Tóth P. – Dobosi, Valkai, Kadosa, Tóth I., Sándor (Vojtovics 72.), Palásti, Katona B.(Makai 70.), Polgár Sz.(Medgyesi 46.), Pék (Zs. Juhász 77.), Marsa (Szabó A.80.) Vezetőedző: Szabó István.
Góllövők: Marsa (32.), Katona B.(50.), Medgyesi (65., 77.)

Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott a kellemetlenül csípős hűvös időben. A hazai csapat jól megszervezte védekezését, volt helyzet mindkét oldalon. Az első gólra a 32. percig kellett várni, egy hazai kirúgást Palásti lefejelte Marsa Levente elé, aki rövid labdavezetés után 22 méterről kilőtte a jobb alsót, 0-1.
A hazaiak is nagyon igyekeztek, de a befejezésekbe hiba csúszott. A vendégek a félidő végén növelhették volna előnyüket, de Marsa lövése a kapufán csattant.

Szünet után nagyot változott a vendégek játéka, ami gólokban is megmutatkozott. Felgyorsult támadójátékuk, sorra dolgozták ki helyzeteiket és az 50. percben betaláltak, Pék beadását Medgyesi átvette, több védőt is átjátszott, lapos beadását Katona Balázs helyezte a hálóba, 0-2.
A vendég félegyháziak a párharcokat rendre megnyerték, sok labdát szereztek a középpályán és a 65. percben egy baloldali támadás végén újra eredményesek, Pék remek beadására Medgyesi László érkezett, és nem hibázott, 0-3.
A mérkőzés végére szétesett a hazaiak védekezése és a 77. percben Medgyesi László megszerezte önmaga második, csapata negyedik találatát, 0-4.

Minden dicséretet megérdemelnek a csapatok, mindkét együttes igyekezett, hogy kiszolgálják lelkes szurkolóikat. A hazaiak játéka sokat változott az előző szezonhoz viszonyítva, méltó ellenfelei voltak az előző szezon bajnokának, akik végig kézben tartották a mérkőzés irányítását, és értékes győzelmet arattak.

Értékelések:
Ugrai Imre (Soltvadkerti TE): Sokáig pariban voltunk a Félegyházával. A második félidőben saját iramunkba belefáradtunk, pontatlanok voltunk, ezt a Félegyháza rutinosan kihasználta.

Szabó István, KHTK: Nagyon jó csapat a Soltvadkert, sokat fejlődtek, amit a tabellán elfoglalt helyezésük is mutat. Ezen a pályán nyújtott játékunk mutatja, hogy jó úton járunk. Magabiztos győzelmet arattunk, most már a következő mérkőzésünkre koncentrálunk.

A forduló összes eredménye, és a tabella állása

A Kecskeméti LC - Kiskunhalasi FC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt.

U-19-s mérkőzés:
Soltvadkerti TE TRMX –Kiskunfélegyházi HTK-FTSI 1 – 3 (0-1)

Gólszerzők: Lévai Balázs (78.) illetve Horváth Ábel Benjámin (13.), Kurgyis Bence (80.), Ványi Zoltán (82.)

V. F.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:49, hétfő | Helyi sport

Pünkösd havát is versenyzéssel kezdték a Koppányok

2024. május 4-én a Kecskeméti Íjászegyesület a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezte meg az történelmi örömíjász versenyét, gyönyörű erdős, tavas, madár csicsergős környezetben.

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.