Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. Március 06. 16:14, hétfő | Helyi sport
Forrás: bacskiskunfoci.hu

Győzelemmel kezdte a tavaszt a KHTK

Győzelemmel kezdte a tavaszt a KHTK

És az új edző Ozsváth Ferenc.

A megyei I. osztály 17. fordulójában a forduló egyik rangadóját rendezték Bácsalmáson. Ősszel a vendéglátók nyerni tudtak Kiskunfélegyházán, így egy izgalmas összecsapásra számítottak a szép számmal kilátogató szurkolók.

Bácsalmási PVSE – Kiskunfélegyházi HTK 1 – 2 (1-1)
Bácsalmás: 200 néző
Vezette: Holczimmer Tamás (Kiss László, Berger Tibor)

Bácsalmás:: Eckert – Princz, Andelic, Párczen (Schneider 5l.), Popovic, Snyehola, Jesic, Rudics (Józsa 70.), Harnos (Stojanovic V.(27.), Stojanovic M., Farkas. Vezetőedző: Florin Nenad
KHTK: Jelen – Virágh, Sándor (Vojtovics 79.), Valkai, Marsa (Makai 87.), Ábel, Golovics, Medgyesi (Polgár Sz. 90.), Szabó A., Palásti, Tóth I. Vezetőedző: Ozsváth Ferenc.
Góllövők: Popovic (33. 11-esből) illetve Szabó A.(6. 11-esből), Medgyesi (73.)

A tabella harmadik és negyedik helyezett csapatai nagy lendülettel indították a mérkőzést. Mindkét oldalon kialakultak helyzetek, de a vendégek jutottak előnyhöz, a hatodik percben. Egy hosszú indítással Medgyesi László bátran tört kapura, de a tizenhatoson belül szabálytalanul szerelték, a megítélt büntetőt Szabó Attila magabiztosan értékesítette, 0-1.

A vendégek játékában további gólszerzési lehetőségek voltak, de Marsa Levente és Szabó Attila is elvétették helyzeteiket. A hazaiak sok veszélyes támadást alakítottak ki, és a 33. percben egy szituáció végén ők is büntetőhöz jutottak, amit Popovic nagy nyugalommal értékesített, így 1-1-s döntetlennel fejeződött be az első félidő.

Szünet után forrósodott a pályán a légkör, mindkét oldalra sorozatban osztotta a sárga lapokat a játékvezető. A második félidőben sokáig csak a küzdelem dominált, a hazaiak őrizték az eredményt, titokban talán bíztak, hogy egy pontot szerezhetnek. A vendég félegyháziak viszont nem így gondolták, és a 73. percben megszerezték a vezetés. Gyors kontrával átjátszották a középpályát, Szabó Attila hosszú labdavezetés után pontos átadással hozta helyzetbe Medgyesi Lászlót, aki értékesítette helyzetét, 1-2.

Vérbeli rangadót láthattak a kilátogató szurkolók. Minden volt ezen a mérkőzésen, kemény párharcok alakultak ki, a játékvezető 12 sárga lapot osztott ki. Küzdelemből mindkét együttes jelesre vizsgázott, mert nemcsak egymással, de a pálya talajával is meg kellett küzdeniük. A vendégek kombinatív játékban többet nyújtottak,jobban akarták a sikert, de tettek is érte, így értékes három ponttal távoztak Bácsalmásról.

Edzői értékelések:

Florin Nenad, Bácsalmás: Hasonló mérkőzést játszottunk ma is, mint egy héttel ezelőtt a Kecskemét otthonában. Sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni a küzdelmes mérkőzésen.

Ozsváth Ferenc, KHTK: Küzdelmes mérkőzést játszottunk, egy nagyon agressziv,jól felkészített csapat ellen. Labdatartásra rendezkedtünk be, és ebből igyekeztünk támadásokat vezetni, de ellenfelünkkel és a rendkívül rossz talajú pályával is meg kellett küzdenünk. Nagyon elégedett vagyok a sikeres tavaszi kezdéssel, gratulálok a csapatnak. Szeretném megköszönni elődöm, Szabó István munkáját, aki remekül felkészítette a csapatot a téli felkészülés során.

A forduló összes eredménye:

2017. március 1. 15:00

Soltvadkerti TE TRMX - Duna Aszfalt TVSE 1 - 3

2017. március 4. szombat 14:30

Bajai LSE - Faddikorr-KFC 1 - 2

2017. március 5. vasárnap 14:30

Akasztó FC - Kecskeméti LC 0 - 5
Jánoshalmi FC - Kecel FC 0 - 0
Lajosmizsei VLC - Kunszállás SE
Kalocsai FC - Harta SE 0 - 0
Bácsalmási PVSE - KHTK 1 - 2

A tabella állása

Címkék: csapat, győzelem, KHTK, tavasz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:49, hétfő | Helyi sport

Pünkösd havát is versenyzéssel kezdték a Koppányok

2024. május 4-én a Kecskeméti Íjászegyesület a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezte meg az történelmi örömíjász versenyét, gyönyörű erdős, tavas, madár csicsergős környezetben.

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.