Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. November 29. 21:26, szombat | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Győzelemmel zárta az őszi szezont a KHTK

Győzelemmel zárta az őszi szezont a KHTK

A KHTK az első fordulóból elhalasztott mérkőzését játszotta le a tabella utolsó előtti helyén álló Kiskunhalas otthonában.

A két csapat táblázaton elfoglalt helyezése alapján várható volt, hogy a listavezető begyűjti a bajnoki pontokat.

Kiskunhalasi FC – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 7 (0-3)

Kiskunhalas, 70 néző, 2014. 11. 29-Szombat 13: 00
Vezette: Halasi Zoltán Krisztián (Kiss Sándor, Szentesi Zoltán)

Kiskunhalas: Gerner – Amariutei, Murányi, Máté-Tóth, Bogdán, Tóth T., Patocskai, Brindza, Fomumbod, Torma (Tóth Zs.), Farkas (Kerekes) Vezetőedző: Kis Péter.

KHTK: Oroszi – Golovics, Sándor, Vojtovics, Balog M., Ábel, Palásti (Katona B.), Csurka (Vékes), Tóth I.(Szabó T.), Zs. Juhász (Lapsánszki), Némedi. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Nádasdi Péter.

Gólszerzők: Csurka (5.), Zs. Juhász (30., 52.), Palásti (40.), Sándor (59.), Katona B.(82.), Némedi (87.)
Jók: senki illetve Ábel, Palásti, Csurka, Zs. Juhász, Némedi.
Sárga lap: Brindza, Fomumbod illetve Balog M.

Jól kezdte a mérkőzést a listavezető a teljesen visszaálló hazaiak ellen. Az 5. percben Némedi kapott jó indítást a jobb oldalon, továbbítására Csurka érkezett és a tizenhatosról a kapu jobb oldalába lőtt, 0-1. Továbbra is a vendégek akarata érvényesült, sok helyzetet kidolgoztak, de kimaradtak a helyzetek. A vendégek uralták a középpályát, sok labdát szereztek már ellenfelük térfelén, és a 30. percben újabb gólt szereztek, labdaszerzést követően Palásti – Némedi adogatást követően az üresbe futó Zs. Juhász közelről betalált a kapuba, 0-2.
A félidő végén a 40. percben a vendégek növelték előnyüket, Némedi átadásával Palásti kilépett és a kifutó kapus felett a hálóba emelt, 0-3.
Szünet után folytatódott a vendégek sokpasszos játéka, ami ellen a hazaiak nem találták az ellenszert. Az 52. percben látványos Zs. Juhász – Tóth I. – Némedi összjáték után Zs. Juhász megszerezte önmaga második, csapata negyedik találatát, 0-4. Nagy kedvvel és lendülettel játszott a listavezető, ismét több kecsegtető helyzeteket dolgoztak ki, végül szöglet után növelték előnyüket. Az 59. percben Ábel szögletére Sándor érkezett és biztosan fejelt a hálóba, 0-5. A második játékrészben időnként nyomasztó fölényben játszott a vendégcsapat és a hajrában még kétszer betaláltak. A 82. percben Szabó T. pontos átadását Katona B. az ötösről értékesítette, 0-6. A 87. percben ismét Szabó T. elfutott a baloldalon, éles beadására Némedi érkezett és helyzetét gólra váltotta, 0-7.

A mérkőzés összképe alapján kijelenthető, hogy a listavezető lendületes, szervezett játékával felőrölte a lelkes fiatal hazai csapatot és ilyen arányban is megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A vendégek győzelmükkel az első helyről várhatják a tavaszi folytatást.

Kis Péter, Kiskunhalasi FC: Tudtuk, hogy a Félegyháza sokkal jobb csapat, egyénileg és csapatként tökéletesen működnek. A télen igazolnunk kell jó pár játékost.

Némedi Norbert, KHTK: Minden mérkőzést komolyan veszünk, gólokban ez megmutatkozott ma, sikerült helyzeteinket kihasználni. Benne volt ennyi a mérkőzésben. Nagyon kiélezett tavaszi szezon lesz, van három, négy jó csapat a megye I.-ben, sokan oda akarnak érni az elejére, meglátjuk kinek sikerül majd.

U-21-es mérkőzés eredménye:
Kiskunhalasi FC – Kiskunfélegyházi HTK 4 – 0 (1-0)
Gólszerzők: Vágó Olivér (3), Erdélyi Lajos.

Varga Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.