Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Március 15. 09:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: - szerk. -

Ha megcsalnak

Ha megcsalnak

Mi lehet rosszabb egy nőnek annál, mint amikor megcsalja őt a férje? Például az, ha a férfi nem tud választani közte és a szeretője között…

A leplezett hűtlenség esetén két út lehetséges: a csalfa férj szakít a szeretőjével, és visszatér a párjához, vagy kilép a házasságból, és beleveti magát az új kapcsolatba. És van egy harmadik, viszonylag ritkább: a férfi nem tud dönteni. Van olyan, hogy egy férfi egyszerre két nőt szeret, bár az érzelmek intenzitása nyilván nem lehet egyforma. A viszony során megélt izzó szerelem nem összehasonlítható egy hosszú házasság során kialakult mély szeretettel.
Ha egy házasságba belép a harmadik fél, annak oka van: a férj valami olyat kap, ami otthon hiányzik, és nem feltétlenül csak az ágyban. Egy új partner felébreszti azokat az érzéseket, amelyeket a házasság elején a feleségével tapasztalt meg. Egy szerető mellett megint vonzónak, értékesnek, igazi férfinak érezheti magát. Ha mindeközben szereti a feleségét, akkor a megcsalásból fakadó bűntudata még nagyobb lesz. Előbb-utóbb pedig kiderül a félrelépés, és akkor jön a nagy dilemma: melyik nőt válasszam? A döntés nem csak a férfin áll, hiszen sok nő nem tudja megbocsátani a hűtlenséget.

Első lépés: türelem
Akik a folytatás mellett döntenek, adjanak időt egymásnak. A férfinak el kell engednie a szeretőt, ami egy fájdalmas folyamat. Ugyanakkor megértőnek kell lennie a feleségéhez is, hogy az asszony feldolgozhassa a hűtlenséget. Ez a kétfajta érzés óriási szakadékként tátong közöttük. Ilyenkor semmit sem szabad erőltetni, vagy érzelmileg kizsarolni a döntést.

Második lépés: különköltözés
Általában a férfiak egyedül jobban tudják tisztázni az érzelmeiket. A különélés alatt a feleségnek is van ideje átgondolni, szereti-e annyira a férjét, hogy harcoljon a házasságért.
Ha a költözés nem megoldható, akkor is próbáljunk távolságot tartani. Ebben az esetben sokkal nehezebb lesz a felek dolga, különösen a nőé, mert vagy próbál állandóan megértőnek mutatkozni, és ezzel elfojtja a haragját, vagy nem tudja magában tartani az indulatokat és folyton veszekedést generál.

Harmadik lépés: megújulás
A fájdalom, megaláztatás, bizalomvesztés mellett sérül az önbecsülés is. Ilyenkor sokan megkérdőjelezik nőiségünket is. Egy új frizura, felfrissített ruhatár csodákat tehet a megtépázott önbizalommal. Az ismerősöktől bezsebelt bókok, az elismerő pillantások magabiztossá tesznek és ezt a férj is észre fogja venni.

Negyedik lépés: nem tilos a szex!
A különélés jó alkalom arra, hogy újra randizni kezdjünk egymással. Ilyenkor ne csak a problémákról essen szó, inkább próbáljuk azt a személyiségünket adni, ami annak idején rabul ejtette a férjünket. A szex sem tilos, sőt! A harag és a sértettség negatív energiákat szabadít fel, ha ezt az ágyban sikerül átfordítani szexuális energiává, sokat tehetünk a lelki gyógyulásért.

Ötödik lépés: nincs több titok!
A feleségnek joga van ahhoz, hogy feltételeket szabjon, ha a férj végül őt választja. A legfontosabb a bizalom helyreállítása, ennek érdekében betekintést kell engednie minden levelezésébe, legyen az mobilon, e-mailben, közösségi oldalakon. Ha a férfi nemet mond erre, az annak a jele, hogy nem akarja újraépíteni a kapcsolatot.

Egyedül nem megy!
Egy krízishelyzetből szinte lehetetlen kilábalni szakember nélkül. Nem elég ha csak az egyik fél jár terápiára, a probléma feloldásához mindketten kellenek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.