Városlista
2022. október 8, szombat - Koppány

Hírek

2014. Május 14. 15:09, szerda | Bulvár
Forrás: RedLemon

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

„Nem harapnak a halak? Szedjünk a fáról néhányat!”

Kezdte rögtön egy remek javaslattal az Irigy Hónaljmirigyes Kabai Laci, aki Kembe Sorellel, Kondákor Zsófival, Marenec Fruzsival és zenésztársával, Varga Győzővel bizonyított a rendhagyó Római-parti pikniken, ahol a sztároknak nemcsak a kivételes ügyességi feladatokban, de a grillsütő mellett is legjobb formájukat kellett hozniuk a győzelemért.

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Duna-part, peca, sztárok, de ezúttal egy kicsit másképp. Három versenyszám, öt híresség, akik a finnek kedvenc vodkájával megspékelt halsütésen villantottak, méghozzá nem is akárhogy. Míg a lazac, afrikai harcsa és fogas a rácson sütkérezett, mindenre elszánt grillmestereink az eklektika jegyében a feje tetejére állították a Római-partot: lepkehálóval pecáztak és halreptetésben is próbára tették magukat.

Nem állok nagy horgász hírében, de most amikor bedobtam a pecabotot, azt hittem egyből kapásom van, végül kiderült, hogy csak beakadt valamibe a horog” – kezdte lelkesen Kembe Sorel, a Jóban Rosszban sztárja, aki apait-anyait beleadott, hogy a legjobban teljesítsen. „Bár otthon Zsófival megosztjuk a feladatokat a konyhában, itt most ellenfelek voltunk, szó sem lehetett közös munkáról. A grillezés során én főként a látványra helyeztem a hangsúlyt, és ráadásként egy kis tűzijátékkal is feldobtam a hangulatot” – folytatta a népszerű színész.

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Kondákor Zsófi profi háziasszonyként mutatkozott be: alaposan előkészítette a terepet, és különös gonddal válogatta össze az alapanyagokat és a fűszereket.

Mivel a feketeribizli az egyik kedvenc gyümölcsöm, nem volt kérdés, hogy a pácolásnál a kakukkfű és a bazsalikom mellett feketeribizlis Finlandiával is megbolondítsam az ételt” – avatott be a kulisszatitkokba Csillagkút színésznője, aki a verseny végén azért Sorellel is megkóstoltatta a kreációját.

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Nem csak a finom illatok szálltak a levegőben, hanem a halak is. Marenec Fruzsi, a SportKlub csinos műsorvezetője hatalmasakat ugrott lepkehálóval a kezében, hogy minden halat levadásszon a fáról, ám így sem tudta lekörözni Kabai Lacit.

A sütésbe az esélytelenek nyugalmával vágtam bele, balról jobbra, jobbról balra rakosgattam a fűszereket. Minimál stílusban gondolkodtam, ami nálam azt jelenti, ha minimálisan ehető, az már jó eredmény. Ezért is lepődtem meg nagyon, amikor a végén kiderült, hogy én lettem a győztes, bár hozzáteszem, valószínűleg az ügyességi feladatokban alkalmazott egyedi halreptetési technikámnak köszönhetően hoztam fel a pontjaimat” – tette hozzá Kabai Laci, aki szokásához híven most is szórakoztatta a többieket.

Halat reptettek a sztárok a Duna-parton

Címkék: duna, grill, hal, sztárok

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.