Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Szeptember 27. 12:00, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Hétből hét győzelemnél tart a KHTK

Hétből hét győzelemnél tart a KHTK

A megyei I. osztályú bajnokság 7. fordulójában a Kiskunhalas vendégeskedett a KHTK otthonában. A csapatok táblázaton elfoglalt helyezése alapján a félegyháziak voltak a mérkőzés esélyesei.

Kiskunfélegyházi HTK – FADDIKORR Kiskunhalasi FC 3 – 0 (2-0)

Kiskunfélegyháza, 150 néző.

Vezette: Kiss László (Benedeczki Tamás, Berger Tibor)

KHTK: Tóth P. (Oroszi 79.) – Golovics, Sándor, Valkai, Mizsei F., Palásti (Vojtovics 74.), Némedi, Mizsei A. (Polgár Sz.66.),Szabó A., Szabó T. (Tóth I. 77. ), Zs. Juhász.

Vezetőedző:Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás.

Kiskunhalas: Bátyity – Rencsár, Csikós, Kárász, Bogdán, Gillich, Török (Mike 60.), Farkas (Gerner 75.), Szabó T., Gyenizse, Vágó. Vezetőedző: Kis Péter.

Gólszerzők: Zs. Juhász (34.), Mizsei A.(37.), Szabó A.(73.)

Jók: Zs. Juhász, Palásti, Szabó A., Golovics illetve Rencsár, Csikós, Kárász.

A rendkívüli esőzés miatt kevesebb drukker választotta a mérkőzés megtekintését.

Jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat, azonnal átvették a játékirányítást a fegyelmezetten védekező vendégek ellen. Nagy küzdelem alakult ki, több lehetőséget is elhibáztak a hazaiak, a vezetést a 34. percben tudták megszerezni, Némedi pontos átadással hozta helyzetbe Zs. Juhászt, aki higgadtan lőtt 17 méterről a jobb alsó sarokba, 1-0.

Koncentráltan játszottak a vendéglátók, a 37. percben növelték előnyüket, Valkai átadását Mizsei Adrián átvette és megpattanó lövése a kapu jobb oldalába, vágódott, 2-0.

Szünet után a megnyugtató előny birtokában a hazaiak folytatták lendületes játékukat, de a halasiak védekezése fegyelmezettebb lett, nehéz volt feltörni a védőfalat. Többször hősiesen mentették kapujukat a halasi játékosok. Szögletek sorozatát lőtték a hazaiak, de gólt a mérkőzés 73. percében értek el. Szabó Attila labdát szerzett a középpályán, néhány lépés után 18 méterről ballal kilőtte a jobb alsó sarkot, 3-0.

A mai mérkőzésen a minőségi játékot a félegyházi csapat nyújtotta, végig koncentráltak voltak, sok helyzetet kidolgoztak és három alkalommal betaláltak. A vendégek előtt kevés lehetőség volt, küzdelemből mindkét csapat jelesre vizsgázott.

Némedi Norbert: Egy jó hajtós mérkőzés volt. Féltem egy kicsit a találkozótól, mivel egy hét alatt három mérkőzés kicsit sok, és vannak hiányzóink is. Lehet, hogy most jól jön a szabadnap számunkra.

A nehéz talajú pályán uraltuk a mérkőzést, rúgtunk három gólt, talán lehetett volna több is, de egyáltalán nem vagyok elégedetlen.

Kis Péter: Nagyon sok hiányzónk volt, a 22-s keretből 11 sérült, 2 játékos iskolai elfoglaltság miatt nem állt rendelkezésre. Gratulálok csapatomnak, voltak, akik sérülten vállalták a játékot, nem adták fel, küzdöttek becsületesen. Ennyivel jobb volt a Félegyháza, gratulálok nekik.

U-19-s mérkőzésen:

Kiskunfélegyházi HTK – FADDIKORR Kiskunhalasi FC 5 – 0 (2-0)

Gólszerzők: Fekete Dániel (3), Gál Alex, Patyi Roland.

Forrás: Varga Ferenc

Fotók: Rigó Tamás

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.