Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2024. Március 12. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: batthyanysuli.hu

Hétvégi aquatlon

Hétvégi aquatlon

Az aquatlon a multisport legegyszerűbb és leginkább elérhető formája. A sportág két szakaszból, úszásból és futásból áll.

Az úszás történhet medencében vagy nyílt vízben egyaránt.

A hétvége folyamán elkezdődött a „Sport XXI.” idei versenysorozata. A nyitónapon, március 9-én rögtön egyszerre három helyszínen rendeztek regionális aquatlont. A budapesti Margitsziget, Baja és Győr adtak otthont a szezon első megmérettetéseinek. A három eseményen összesen több, mint 400 gyermek állt rajthoz.

A Sport XXI. Aquatlon Dél-Keleti regionális döntőjében, Baján Tóth Mária és Kiss Natália a Jogging Plus SE versenyzői kiemelkedően szerepeltek. Tóth Mária IV. helyezést, míg Kiss Natália V. helyezést értek el. Csapatban mindketten ezüstérmet szereztek. Kiss Kornélia a Batthyány 3. z osztályosa 11. helyen ért célba. Tóth Mária és Kiss Natália a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola 5. z osztályos tanulói.

Forrás: Borbélyné Csábi Beáta, batthyanysuli.hu, Magyar Triatlon Szövetség, Tóthné Mezei Mária

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)