Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Május 02. 12:41, hétfő | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Hétvégi birkózó eredmények

Hétvégi birkózó eredmények

Nagykanizsán rendezték az elmúlt hétvégén az U15-ös korosztály második válogató versenyét.

Szombaton a lányok és a szabadfogásúak, vasárnap pedig a kötöttfogásúak küzdöttek. A fiúk közül többen mindkét fogásnemben megmérettették magukat. Nagyon erős a mezőny ebben a korosztályban is, a tét óriási, mert akik a legjobbak a súlycsoportjukban, azok vehetnek részt a zágrábi Európa-bajnokságon, a nyáron. A Kiskunfélegyházi BSE versenyzői közül többen versenyben vannak a címeres mezekért. A 85 kg-os Czakó Zoltán szabadfogásban ezüstérmes lett, de kötöttfogásban már nem tudták legyőzni, Ő állhatott a dobogó tetejére. Az 50 kg-os női mezőnyben Hideg Zita a márciusi válogatón nyert, most harmadik lett. Hideg Balázs is megynyerte az első válogatót, de most betegséggel küzdve nem tudta hozni a formáját, csak ötödik lett, azonban lesz még lehetősége. Az EB-n sajnos nem rendeznek +85 kg-os kategóriában versenyt, pedig Bátyai Dorián mindkét versenyt megnyerte szabadfogásban, így a dicsőség jutott Neki. Bárány-Almási Tamás és Makra Benjámin ötödik lett.

Júniusban Czakó Zoltán és a Hideg testvérek Kolozsváron vehetnek részt egy nagy nemzetközi versenyen, ahol el fog dőlni, hogy ki képviselheti hazánkat Zágrábban.

Szabó József

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.