Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 04. 10:24, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Húsvétvasárnap, Krisztus feltámadása – 2021. április 4.

1. Köszönetet mondanak mindazoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak a húsvéti ünnep előkészítéséhez, a szertartások megtartásához.

2. Húsvéthétfőn reggel 7-kor, 9-kor és este 6 órakor lesz szentmise. Délelőtt ½ 11-kor nem tartanak szentmisét.

3. A következő héten minden nap este ½ 6-kor kezdődik az Isteni Irgalmasság imaóra.

4. Az Adóhivatal mindenkinek elkészítette az adóbevallást. Kérik, hogy személyi jövedelemadójuk 2x1 százalékával támogassák a Katolikus Egyházat, illetve valamely jótékony, karitatív szervezetet.

5. Közeledik a leendő 1. osztályosok iskolai beíratása. Kérik a családokat, hogy gyermekeiket katolikus hittanra írassák be!

6. A húsvéti ünnepek alatt közösségi ház berendezéséhez kérik a kedves hívek adományait, amely támogatásukat a bejáratnál lévő perselybe helyezhetik el. Adományaikat Isten fizesse meg.

7. A tervek szerint április 11-én, jövő vasárnap a ½ 11-kor kezdődő szentmiséhez kapcsolódóan lesz a közösségi ház megáldása és átadása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.