Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Október 17. 11:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Évközi 29. vasárnap – 2021. október 17.

1. Férfiak és édesapák részére lesz találkozó hétfőn este 6 órakor a Közösségi Házban. Szeretettel várják őket.

2. Októberben hétköznap az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 5-től elimádkozzák a Rózsafüzért.

3. Ministránsfoglalkozást tartanak minden szombaton délután 2 órától a sekrestyében, amelyre minden érdeklődő fiút és lányt várnak. Továbbra is várják a plébánián a bérmálkozásra készülő középiskolásokat péntekenként este 6 órára.

4. Október 30-án és 31-én lesznek a sírszentelések a temetőkben. Akik szeretnék megszenteltetni elhunyt hozzátartozójuk síremlékét, jelezzék a plébánián!

5. Október 31-én, vasárnap a ½ 11-kor lesz a házassági évfordulójukat ünneplő párok közös hálaadó szentmiséje. Kérik, hogy a házaspárok jelentkezzenek a plébánián.

6. Október Mária hónapja. Ez alkalomból október 31-én, vasárnap az esti mise után 6 órakor „Ave Maria” címmel hangverseny lesz a templomban. Szeretettel hívják az érdeklődőket.

7. Kérik a kedves híveket, ha anyagi lehetőségeik engedik, fizessék be az egyházi adót, melynek összege aktív dolgozók esetén 5000, nyugdíjasok esetén 4000 forint évente. Az egyházi adót be lehet fizetni a plébánián vagy postai csekken, amelyek a padok mögötti asztalról elvihetőek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.